Sport

2012.10.13. 13:44

BOON-ÉLŐ - Ligakupa: Egri FC vs. DVTK 2-1 (1-1)

Eger - A labdarúgó Ligakupa E csoportjának 4. fordulójában az Egri FC együtteséhez látogatott a Diósgyőri VTK gárdája szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Eger - A labdarúgó Ligakupa E csoportjának 4. fordulójában az Egri FC együtteséhez látogatott a Diósgyőri VTK gárdája szombaton 14 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Egri FC

2 - 1

DVTK

Eger 2012. 10. 13. 14:00


[poll id="254"]


"A hősiesen és nagyon odaadóan védekező Egerrel szemben nem találtunk fogást" - nyilatkozta Sisa Tibor az Eger elleni Ligakupa-mérkőzés után.




90+4

Vége a mérkőzésnek, nyert az Eger.


90+3

 

Nem tudja a Diósgyőr az egriek térfelén tartani a labdát.


90

 

4 perc hosszabbítás következik.


89

 

Bogáti jó átadása után Tisza vette át a labdát és fordult kapura 17 méterről, ám a bal alsó sarokra tartó lövését Sztankó elcsípte.


88

Egy újabb csere: Pisanjuk helyett Kasza állt be.


87

 

Egy előre vágott labdánál az egri Pisanjuk próbálkozott azzal, hogy távolról átemeli a labdát a kapus felett, ám kísérlete a kapu fölött, mögött ért földet.


86

A harmadik diósgyőri csere: Abdouraman helyett Vadász folytatja.


83

 

A közvetett pontrúgást Tisza érintése után Luque lőtte el, a labda a sorfalról szögletre pattant.


81

Sztankó kapott sárga lapot, mert reklamált a játékvezetőnél, hogy Tisza zavarta őt a kirúgásnál. A sárga mellett a Diósgyőr szabadrúgást is kapott a kaputól 16 méterre, középről.


76

Piller és Luque kapott sárgát, kakaskodásért.


75

 

Luque jobb oldali szögletéből Tisza gurította a labdát Bogátinak, aki méterekkel a kapu fölé lőtt.


71

 

Luque első labdaérintése kitűnőre sikerült, a bal oldalról ívelte keresztbe a labdát, amely egy védő fején megcsúszva Gosztonyi elé került, a középpályás ugyan levette a labdát, de lőni már nem tudott, szögletre mentettek előle.


69

 

Pavlov iramodott meg középen, majd a bal oldalon érkező Farkas Á-t próbálta ziccerbe hozni, aki elől a kifutó Rybansky szedte fel a labdát.


68

 

Tisza 18 méterről eleresztett lövését hárította Sztankó.


67

Csere: Jeff helyett Luque állt be a diósgyőri közönség nagy örömére.


65

Albert kapott sárga lapot reklamálásért.


63

Vezet az Eger! Farkas Á. jobb oldali szögletét Pavlov fejjel, 5 méterről a kapu jobb oldalába csúsztatta, 2-1.


61

 

Tisza 22 méterről elvégzett szabadrúgása kerülte el jobb felső sarkot.


59

 

Gosztonyi szabadrúgásból, 21 méterről méterekkel lőtt a kapu fölé.


58

Csere: Csirszki helyett Gohér folytatja.


56

 

Tisza végzett el egy diósgyőri szabadrúgást, a bal oldalon Bogátit hozta támadásba, aki betört a tizenhatoson belülre, majd egy védő szorításában elesett, a játékvezető nem látott szabálytalanságot, a labda Jeff elé került, aki 13 méterről a léc fölé durrantott.


55

Csere: Hanouz helyett Kabele állt be.


54

Pisanjuk kapott sárgát a Bogáti ellen elkövetett szabálytalanság miatt.


48

 

Gosztonyi iramodott meg középen, a bal oldalon felfutó Csirszkit kereste volna a passzával, de az átadás nagyon rosszul sikerült: nem érhette el a társ.


46

Folytatódik a mérkőzés. Csere nem volt egyik oldalon sem.



45+1

Vége az első félidőnek.


42

Fernando kapott sárgát, mert a játékvezető engedélye nélkül végzett el egy szabadrúgást.


39

 

Egy jobb oldali egri szöglet után körülményeskedett a diósgyőri védelem, nem tudtak felszabadítani, a labda a jobb oldalon Pisanjuk elé került, aki 10 méterről a bal oldali kapufa tetejét találta el.


37

 

Egy gyors egri akció végén Pavlov jobbról 17 méterről lőtt, kísérletét Rybansky magabiztosan hárította.


36

 

Szép diósgyőri támadás végén Gosztonyi balról remekül ívelt a kapu elé, ahol Bogáti érkezett, aki 5 méterről fejjel a bal alsó sarkot célozta meg, a hazaiak kapusa viszont bravúrral hárított.


34

Hanek kapott sárga lapot, mert leterítette Koóst.


28

Egyenlített a Diósgyőr! Takács a jobb oldalról tette középre a labdát Abdouramannak, neki sikerült Tisza elé emelnie a játékszert, a csatár két védő gyűrűjében is jól vette át azt, majd 14 méterről, laposan a kapu jobb oldalába lőtt, 1-1.


21

 

Fernando jó átadását Tisza kapásból küldte 15 méterről a léc fölé.


19

A jobb oldali szögletrúgás után Koóshoz került a játékszer, aki 20 méterről eresztett meg egy lövést, a tizenegyes pont környékén Knakal lábát találta el a labda, akiről a kapu jobb oldalába vágódott a játékszer, 1-0.


18

 

Hanouz bedobásánál Koós maradt üresen, 16 méteres lövését Rybansky tolta szögletre.


12

Gosztonyi futott be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, két védőt is kicselezett, majd elesett, de a játékvezető szerint ok nélkül, ezért egy sárga lapot kapott.


11

 

Fernando, Gosztonyi volt a labda útja, utóbbi Tiszát próbálta meg helyzetbe hozni, de a csatár elől a kapus felszedte a labdát.


6

 

Gosztonyi jobbról, 24 méterről a kapu jobb oldalát célozta meg, Sztankó kapus szögletre tolta a labdát.


5

 

Eddig jobbára a Diósgyőrnél volt a labda, helyzetek egyelőre nem adódtak.


1

A DVTK kezdte a mérkőzést.



14:00

 

Már kint vannak a csapatok a pályán, hamarosan kezdődik az összecsapás.


13:55

 

Valamivel több mint 50 szurkoló van a vendégszektorban (fotósunk 65 főt számlált a kezdés előtt 5 perccel), a hazai oldalon valamivel többen vannak (szintén a fotósunk matekja szerint 115-en, pár perccel a kezdés előtt).


13:55

 

Érdekesség, hogy a hazaiak vezetőedzője, Simon Antal nincs jelen a mérkőzésen, pályaedzője, Vojtekovszki Csaba, aki egykoron a DVTK játékosa is volt, meccsel ma az Eger kispadján.


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Ligakupa, E csoport, 4. forduló

Egri FC vs. DVTK

2 - 1   (1 - 1)

Eger, 350 néző, v.: Kovács J. Z. (Márton, Becséri).


Egri FC: Sztankó – Hamouz, Preklet, Knakal, Mecinovic, Piller – Albert – Koós, Farkas Á., Pisanjuk – Pavlov. Edző: Vojtekovszki Csaba.

Egri FC kispad: Kövesfalvi (k), Kabele, Kasza, Szabó G.

Diósgyőri VTK: Rybansky - Takács P., Hanek, Nagy T., Jeff - Abdouraman, Csirszki - Gosztonyi, Fernando, Bogáti - Tisza. Vezetőedző: Sisa Tibor.

Diósgyőri VTK kispad: Tajti (k), Gohér, Vági, Vadász, Kovács Sz., Luque.


Gólszerző: Knakal (1-0) a 19., Tisza (1-1) a 28., Pavlov (2-1) a 63. percben.

Sárga lap: Gosztonyi a 12., Hanek a 34., Fernando a 42., Albert a 65., Piller a 76., Luque a 76., Sztankó a 81. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Hanouz helyett Kabele az 55., Csirszki helyett Gohér az 58., Jeff helyett Luque a 67., Abdouraman helyett Vadász a 86., Pisanjuk helyett Kasza a 88. percben.


A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában az E csoportban az Egri FC együtteséhez látogat a Diósgyőri VTK szombaton 14 órától. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on. Ön mit tippel a meccsre?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!