Kazincbarcikai lány lett a bogácsi fürdő szépe

Akt.:
Középen Öchlsläger Kitti
Középen Öchlsläger Kitti - © Fotó: Tóth Balázs
Bogács, Kazincbarcika – Tavaly a második, idén az első lett a jelentkezők közül Öchlsläger Kitti.

Szombaton rendezték az idei, immár tizenkilencedik Fürdőfesztivált Bogácson. A gyerekeket és a felnőtteket számos programmal várták, volt vízi torna, táncprodukció, fellépett a Karinthy-gyűrűs Badár Sándor, este pedig az Attila Fiai Társulat koncertezett. Idén is megválasztották a fürdő szépét, ezúttal tizenegy hölgy jelentkezett, s Öchlsläger Kitti fejére került a korona. Első udvarhölgye Bander Dorottya, második pedig Simon Molli lett.

img_7413 Fotó: Tóth Balázs ©

A győztes, huszonkilenc esztendős királynő Kazincbarcikáról érkezett és egy iskolában tanít alsósokat, illetve felső tagozatban informatikát is oktat.

Elmondta, tavaly is indult a versenyen, akkor második lett. Idén nem tervezte a részvételt, de eljöttek Bogácsra, mert nyaranta húsz alkalommal meglátogatják a fürdőt és a községet. Végül arra gondolt, mit veszíthet. Ezért jelentkezett újra.

img_7430 Fotó: Tóth Balázs ©

– Gyönyörűek voltak a lányok, szőke, barna, mindenféle volt a mezőnyben. Nem számítottam arra, hogy dobogós helyezést érek el, de nagyon örülök neki. Vágytam is rá, mert Bogács az egyik kedvenc fürdőm – árulta el Öchl­släger Kitti, aki számára Bogács az igazi nyarat jelenti. Itt minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot, jól érezheti magát.

Fotó: Tóth Balázs Fotó: Tóth Balázs ©

Tizennyolc éves kora óta rendszeresen indult szépségversenyeken, most 29 évesen ez volt az utolsó. Volt Kazincbarcika Szépe, Bosch Elektromobil Szépe, döntős a Főiskolák Szépén és a Miss Hungaryn.

ÉM-TB