Friss hírek

2009.07.21. 12:54

Elvitték a bombát az Újszász utcából

<p>Elvitték a kedden reggel talált második világháborús robbanószerkezetet a tűzszerészek a XVI. kerületi, Újszász utcai építkezésről. Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy fél egy körül a környék zárását feloldották, a korábban ideiglenesen kitelepített lakók visszatérhettek otthonaikba.</p>

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, újra bombát találtak Budapesten a XVI. kerületi Újszász utcánál lévő építkezésen, ahol pénteken is második világháborús robbanószerkezetek miatt kellett lezárni a környéket. Kedden délelőtt a pénteki esethez hasonlóan lezárták az Újszász utca, Pilóta utca és Diósy Lajos utca által határolt területet. A környező házakból körülbelül 450-500 embernek kellett elhagynia ideiglenesen az otthonát. Az idősebbeket és a rossz egészségi állapotban lévőket egy közeli orvosi rendelőben helyezték el, a gyerekek és kismamák részére egy óvodát nyitottak meg. Egy ideig kerülővel járt a 45-ös és a 46-os busz is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!