Jobbik: A Fidesz az alacsony bérekkel reklámozza Miskolcot?

Miskolc – „A Fidesz az alacsony bérekkel reklámozza Miskolcot?” – ezt kérdezte Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője. Szerinte ugyanis egy gazdasági fórumon Miskolc alpolgármestere a város egyik vonzerejeként az alacsony béreket jelölte meg.

Jakab Péter úgy gondolja, az alacsony bér nem Miskolc legnagyobb előnye, hanem legnagyobb problémája, amit nem reklámozni kell, hanem megoldani. „A Fidesznek erre szándéka sincs – tette hozzá –, hiszen a Jobbik javaslatát, ami az állami cégek munkavállalóinak bérét zárkóztatta volna fel legalább a dunántúli szintre, a Fidesz napirendre sem vette.” Jakab Péter úgy látja, csak egy sikertelen városvezetés csábítja azzal a befektetőket, hogy itt kell a legkevesebbet fizetni a dolgozóknak, egy sikeres azt mondaná, hogy Miskolcon olyan szakképzett munkaerő van, amit érdemes megfizetni.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s