Friss hírek

2009.07.20. 12:44

Lakodalmat varázsolnak a stúdióba a Békés megyei vőfélyek

<p>Látványos showműsorral készülnek az RTL Klub Reggeli című műsorába a Békés megyei vőfélyek, akik a hétvégén megrendezendő Csorvási Lakodalmas Napok hangulatából adnak majd ízelítőt a televíziónézőknek. A vőfélyek már a papi ruhájukat is előkészítették a holnapi adásra.</p>

- Ma már nem ugyanazok az igények egy vőfély munkájával kapcsolatban, mint sok évvel ezelőtt. A mai lakodalmakban a régi hagyományok sokszor háttérbe szorulnak, nekünk inkább egyfajta showman szerepet kell betöltenünk - árulta el a Független Hírügynökség érdeklődésére Hunyadvári József, a hétvégén a Békés megyei Csorváson megrendezendő Lakodalmas Napok egyik főszervezője. Az eseményre negyven-ötven fős csapatok neveztek, hiszen a versenyzőknek egy komplett lakodalmat kell lebonyolítaniuk a Benke László mesterszakács vezette zsűri előtt. A reggeli műsorba garantálják a jó hangulatot a vendégek, akik egy jó lagzi minden kellékét összegyűjtötték a televíziós szerepléshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!