Helyi közélet

2010.07.12. 15:44

Vuk – Mese rock-musical az Akropolisz Szabadtéri Színpadon

<p>Miskolc – A Miskolctapolcai Nyár 2010 rendezvénysorozatának harmadik napján<br /> a Miskolci Musical- és Dalszínház előadásában volt látható a Vuk – Mese rock-musical című előadás, melyet az Akropolisz Szabadtéri Színpadon tartottak – július 10.-én szombaton.</p>

A Miskolci Musical- és Dalszínház fiatal tehetségei közreműködésével mutatták be – július 10.-én szombaton – Fekete István méltán híres meseregényét a Vukot. A darabot Szemenyei János - Győrei Zsolt - Schlachtovszky Csaba írta, Merényi Ákos és Kriston Milán rendezte valamint Czecze Anikó és Szladovics Gábor koreográfiái tarkították.

A két részes rockmusical színpadi és koreográfiai megjelenítése valamint színészi teljesítménye egyaránt lenyűgözően hatott a nézőközönségre, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a hosszú percekig tartó tapsvihar. Az MMD aranytorkú énekesei legközelebb – július 16-án pénteken – Tapolcán a Barabits sétányon lépnek fel 18 óra 30-kor.

Kiss Viktor

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában