Sport

2015.01.14. 13:18

Változatlan a cél Barcikán: az első helyért „mennek”

Az őszi keret tagjai közül Montvai, Komlósi és Miski hiányzott a KBSC idei első edzéséről.

Az őszi keret tagjai közül Montvai, Komlósi és Miski hiányzott a KBSC idei első edzéséről.

Hétfőn délelőtt a Kazincbarcikai SC NB III-as labdarúgócsapata is megkezdte a felkészülést a Keleti csoport tavaszi küzdelmeire, amelyben jelenleg 8 pont a harmadik helyen álló kék-sárgák hátránya a listavezető Putnok FC-vel szemben. A KBSC első tréningjét Gálhidi György vezetőedző dirigálta, vagyis a szakvezető – akinek a szerződésében szerepel egy olyan kitétel, hogy külföldi, vagy magasabb osztályú ajánlat esetén távozhat – minden bizonnyal Barcikán kezdi a tavaszt.

– Így van – erősítette meg a fentieket Gálhidi György, majd így folytatta: – Szeretném, szeretnénk folytatni, amibe ősszel belekezdtünk. Úgy indultunk neki ennek az évnek, hogy a célkitűzés változatlan, az első helyre szeretnénk odaérni. Kétségtelen, hogy nagy a hátrányunk, de azon leszünk, hogy minden meccset megnyerjünk. Azzal együtt is, hogy tisztában vagyunk azzal, lehet, hogy ez is kevés lesz, annak ellenére, hogy a játékoskeretet alkalmasnak tartom arra, hogy jó eredménysort érjen el. De ugye a listavezető Putnok mellett elsősorban a Kisvárdán is múlik, hogy hol végezhetünk, márpedig a szabolcsi gárda lehetőségei, esélyei a feljutást illetően nagyon jók.

Sok kölcsönadott

A KBSC keretében nem lesznek túl nagy változások Gálhidi György elmondása szerint, bár érkezők és távozók is előfordulnak majd. Az első tréningről az őszi keret három játékosa hiányzott, de mindegyikük igazoltan: Montvai és Miski tanulmányi okok miatt, Komlósi pedig azért csak csütörtökön kezd, mert pár nap plusz pihenőt kapott.

– Lesz még ilyen máskor is, hiszen másoknak is vannak iskolai, vizsgatételi kötelezettségei – mondta Gálhidi György, akitől azt is megtudtuk, hogy három, korábban kikölcsönzött játékosuk is jelen volt az első tréningen, az őszt egyaránt a Felsőtárkányban töltő Kerékgyártó Tamás, Menyhért Gergő, továbbá Nyitrai Dávid. – És várunk még onnan egy játékost, Kasza Dánielt. De rajta kívül lesznek még olyanok, akik felbukkannak nálunk a következő napokban, már csak azért is, mert sok kölcsön­adott játékosunk van, és a legtöbbjük sorsa bizonytalan. A barcikaiak január 24. és február 21. között összesen hét felkészülési mérkőzést játszanak.

ÉM-BCS


Az őszi keretről

Az első edzésen jelen voltak: Szabó Ádám, Czető Márk, Illés Gábor, Katona Attila, Lakatos Béla, Nagy Péter, Dobos Attila, Illés Richárd, Irhás Ignác, Kovács Péter, Lipusz Norbert, Szabó Ádám, Zimányi Ádám, Bene Attila, Dávid Ferenc, Dávid Zoltán, Nehéz Máté, Sárközi Tamás.


Az első edzésről hiányoztak: Miski Zoltán, Montvai Tibor, Komlósi Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!