Ingatlanajánló

2024.01.13. 08:00

Egy telek, aminek minden szegletét alaposan kihasználták

A felújított házat tágas terek és szobák jellemzik, ahogy azt a képek is tükrözik.

Az ingatlan ráadásul alacsony rezsivel rendelkezik és tényleg van itt minden: egy külön ipari árammal ellátott 30nm-es faház, egy másik kisebb tárolóház, kinti kemence grillezővel, napenergiával üzemeltetett medence, fúrt kút és egy gyönyörű, gondozott kert. A felújított házat tágas terek és szobák jellemzik, ahogy azt a képek is tükrözik.

 

ALACSONY REZSIJŰ HÁZ! Eladó Gesztely központjában ez a 220nm-es 4 szobás ház. Az ingatlan egy 746nm-es telken terül el, amelynek minden részét nagyon jól kihasználták, hiszen van egy külön ipari árammal ellátott 30nm-es faház, egy másik kisebb tárolóház, kinti kemence-grillezővel, napenergiával üzemeltetett medencével, fúrt kúttal és egy gyönyörű, gondozott kerttel. A ház belseje felújíott állapotú, ahogy azt a képek is tükrözik. Tágas terek és szobák jellemzik. A földszinten egy nagy amerikai konyhás nappali, előszoba, fürdőszoba és egy tágas hálószoba kapott helyet, fent pedig 2 nagyméretű szoba, az egyik egy 20nm-es erkéllyel. Az emeleten van még egy fürdőszoba és egy nagy gardróbhelyiség is. A ház fűtését fa- és olajtüzelésű kazán látja el, ezáltal a fűtésköltsége rendkívül alacsony. Továbbá most kerül beépítésre napelemrendszer, mely tovább csökkenti az eddig is alacsony rezsiköltséget. A napelemes áramellátással, a fa- és olajtüzelésű kazánnal és a fúrtkúttal a ház energiaellátása alehető legkedvezőbben megoldott.[...]”

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!