Ingatlanajánló

2023.12.16. 08:00

Ha ebbe az ikerházba költözik, a saját vállalkozása lesz a szomszédja

A két ingatlan tükörképe egymásnak, az egyik fele hat éve apartmanként üzemel. Az extra, hogy bútorozottan és vendégkörrel lehet az új tulajdonosé. Hogy még tovább fokozzuk, a környezet idillikus és az örökpanoráma sem utolsó. Kattintson a fotókért, ha épp nincs 150 milliója, nézelődni azért érdemes!

 

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Bogács településen örökpanorámás exkluzív környezetben ikerház eladó.

A ház egyik fele jelenleg apartmanként üzemel, értékesítés során bútorozottan, vendégkörrel együtt kerül átadásra. A 6 éve működő apartmanban folyamatosan visszatérő vendégek vannak.

A két lakás tükörképe egymásnak. Az alsó szinten nappali, étkező, konyha fürdőszoba és a hozzá kapcsolódó panorámás erkély található.

 

Az emeleti részen kapott helyet három hálószoba, és fürdőszoba wc-vel.

Alaksorban tárolók kerültek kialakításra, itt kapott helyet az épület gépészete és a kondenzációs kazán, mely minden téren magas minőséget képvisel.

Mindkét épület szigetelt, tetősík fa ablakai kiváló minőségűek, a homlokzati nyílászárói szintén kiváló minőségű műanyagok.

Gépkocsi beálló több autó beállására alkalmas.

 

A ház környéke rendezett, parkosított. A kert bográcsozásra, grillezésre ad lehetőséget. Az épület elhelyezkedéséből adódóan, rendkívül szép környezetben helyezkedik el, örök panorámásnak mondható.

Közelben megtalálható termálfürdő, buszmegálló, élelmiszer üzlet, szórakoztató létesítmények..[...]”

További remek lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!