Ingatlanajánló

2023.08.12. 08:00

Nem akar a szomszédok előtt a medencébe ugrani? Találtunk rá megoldást Miskolcon!

Minden luxusigényt kielégítő családi házra bukkantunk a helyi ingatlanpiacon! 9 szoba, 585 négyzetméter, napelem, kintről és bentről is megközelíthető medence - ellenáramoltatott -, parkosított udvar és gyümölcsfák, panoráma. Kell ennél több?Igen, tudjuk, egy telitalálatos lottószelvény. A hiánya csak akkor akadály, ha éppen nincs 249 milliója.

Eladásra kínálunk Miskolc- Görömböly városrészében minden LUXUS igényt kielégítő, 2004-ben téglából épült, 585 nm-es hő szigetelt, csodálatos panorámával rendelkező családi házat. A 9 szobás ingatlan előnye, hogy akár 3 külön bejárattal rendelkező lakrész is kialakítható. Az otthon melegét 2 Junkers gázkazán biztosítja, az alsó szinten padlófűtés, míg az emeleten radiátoros hőleadással. A 2022-es év második felében napkollektorok kerülnek felszerelésre, mely által a fenntartási költség minimálisra csökken. Az alsó szinten találjuk a 100 nm-es nappalit, ami családi, baráti összejövetelek helyszíne is lehet. Egy hosszú, fárasztó nap után felfrissülést nyújt a belső, illetve külső részről is megközelíthető 50 nm-es ellenáramoltatós, fűtött medence. Az 1600 nm-es gondosan ápolt, parkosított udvaron tuják, dísz cserjék, virágok, a hátsókert részen gyümölcsfák találhatók.[...]”
 

További extrákban gazdag házak és lakások az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!