Sport

2015.12.27. 11:02

KBSC: Marad a Vincze-Komlósi páros

Kazincbarcika - „A tavaszi szezont a Vincze Richárd-Komlósi Ádám páros viszi végig, olyan formában, hogy előbbi a vezetőedző, utóbbi pedig a segítője” – tudatta mindezt lapunkkal szerdán Gulyás Tibor, az NB III-as kazincbarcikai labdarúgócsapatot működtető KBSC FC Kft. ügyvezetője.

Kazincbarcika - „A tavaszi szezont a Vincze Richárd-Komlósi Ádám páros viszi végig, olyan formában, hogy előbbi a vezetőedző, utóbbi pedig a segítője” – tudatta mindezt lapunkkal szerdán Gulyás Tibor, az NB III-as kazincbarcikai labdarúgócsapatot működtető KBSC FC Kft. ügyvezetője. Amint az ismert: az évadot még Huszák Gézával a kispadon kezdte az észak-borsodi alakulat, ám a szakembertől megvált a klub az október 31-i, hatvani vereséget követően, s az őszből még hátralévő három összecsapást már a fiatal trénerpáros csinálta meg. „

Azt gondolom, gondoljuk, hogy mind a ketten ambiciózusak és felkészültek, a bizalmunk megvan irántuk, reméljük, hogy az eredmények igazolni fogják döntésünk helyességét” – tette hozzá Gulyás Tibor, aki elmondta azt is, a csapat január 4-én kezdi a felkészülést, a keretből várhatóan három ember távozik, és ugyanennyi érkezhet.

A KBSC jelenleg a 4. helyen áll az NB III Keleti csoportjában, 33 ponttal.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!