Humor

2008.12.10. 16:37

Férfiasságban jól állunk!

<p>A magyar férfiaknak igazán nincs szégyelnivalója - derül ki abból a felmérésből, amely az EU országai között állít fel sorrendet a hímtag átlagos mérete szerint.</p>

Egyetemisták között terjeng a legenda, mely szerint az egyik hazai felsőoktatási intézmény - jellemzően lányok által hallgatott szakának - tanulói megelégelték, hogy egyik tanáruk állandóan cifra szavakat használ az előadás alatt, és úgy döntöttek, amint a következő órán az első csúnya kifejezés elhagyja az előadó száját, tiltakozás gyanánt kollektíven felállnak és elhagyják a termet. Csakhogy került még egy újabb csavar is a történetbe, az egyetemi tanár ugyanis megneszelte a dolgot.

Egészen az óra közepéig finoman megválogatta a szavait, majd egy huszárvágással elhintette a "néger hímtag" kifejezés kevésbé szalonképes verzióját... A lányok szinkronban álltak fel a székből és az ajtó felé vették az irányt, mikor is a tanár úr odalökte nekik: "Hölgyeim, az első gép Afrikába csak holnap indul!"

Nos, mint kiderült tényleg nem érdemes több ezer kilométert utazni azért a néhány centiért, idehaza is nagyon jól ÁLLUNK! Ezt igazolja az a felmérés is, melyet több mint tízezer európai férfi bevonásával végeztek el, hogy sorrendet állítsanak fel az uniós országok között a hímtag átlagos mérete szerint. Tovább növeli érdemeinket, hogy mért eredményekről van szó, nem afféle "bemondós" statisztikáról: egészen pontosan 10.477 férfi vállalta, hogy "hitelesítse" büszkeségét. A hosszúságon túl a vastagság is szempont volt, e szerint alakították ki a 25-ös listát az EU országai között.

Azt eddig is tudtuk, hogy a franciák jók a szerelemben, na dehogy ennyire? Mindkét kategóriában ők vitték a prímet, megelőzve a svédeket és az észteket. Nem kell sokáig keresgélnünk, ha a magyar férfiak teljesítményére vagyunk, kíváncsiak: alig maradtunk le a dobogóról a hajszál híján 15cm-es átlaggal. Sőt! KEMÉNY fél milliméterrel az olaszokat is übereljük!

A dolog viszont annyiban sántít, hogy errefelé minden férfi azt állítja, hogy "hatalmas szerszámmal bír", de elméletileg szerényebb méretű példányoknak is lenniük kell, hogy megkapjuk az átlagot. Hogy is van ez?

Erotikus képek, cikkek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!