Friss hírek

2009.05.05. 11:36

Fidesz: lejárató kampány Pécsett - nem méltó Szilihez

<p>A Fidesz a pécsi választási bizottsághoz fordul, mert az utóbbi három napban a szocialista párt szerintük durva lejárató kampányba kezdett Páva Zsolt fideszes polgármester jelölttel szemben. Az ellenzéki párt egyben arra szólítja fel Szili Katalint, a szocialisták polgármester-jelöltjét, hogy határolódjon el a lejárató kampánytól, amely szerintük egyébként méltatlan is az Országgyűlés elnökéhez.</p>

Páva Zsolt keddi sajtótájékoztatóján, amelyet Bánki Erikkel (Fidesz) közösen tartott elmondta: az utóbbi 72 órában durva, a személyét eljárató kampányba kezdtek a pécsi szocialisták. Olyan szórólapot terjesztenek például, amelynek formája Páva Zsolt eredeti szórólapjának másolata, azon azonban olyan szöveg szerepel, amely lejáratja a Fidesz jelöltjét. Ezenkívül köre-mail-eket küldenek, amelyben szintén, a valóságnak nem megfelelő, lejárató szövegek szerepelnek - hangzott el. Az e-mail-ek a Pécsi Direkt Kft. egyik számítógépéről érkeznek. Ez a cég médiapartnere a Ferling Press médiaügynökségnek, amely szervezi Szili Katalin médiamegjelenéseit.

Bánki Erik hangsúlyozta: ez az eljárás méltatlan Szili Katalinhoz. Szerinte a szocialisták, az előzetes közvélemény-kutatási adatokat látva, fordultak a számukra már korábban jól bevált lejárató kampányhoz.

Pécsett május 10-én tartják az időközi polgármester-választást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!