Labdarúgás

2024.04.21. 19:40

Teljes mértékben elismerik az ellenfél sikerét

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 25. forduló

Sényő FC Selyem-Ber – DVTK tartalék F4R 2–0 (2–0)
Sényő, 200 néző. V.: Török (Juhász, Gergely).
Sényő: Szondi – Szokol, Ur, Vámos G., Vámos M. (Nagy N., 86.), Klepács, Kapacina K. (Kapacina V., 86.), Farkas, Lizák (Torkos, 78.), Schmidt (Garda, 94.), Orosz M. Edző: Nagy Sándor. DVTK tartalék: Bánhegyi – Bacsa, Ferencsik S., Ferencsik B., M. Zrnic, Demeter, Stavnichuk, Sipos (Sáreczki, 46.), Lajcsik (Balázsi, 55.), Fekete (Hetyei, 46.), Leshchynskyi (Kiss L., 78.). Vezetőedző: Szamosi Tamás. G.: Lizák (31.), Kapacina K. (36.). Jók: az egész csapat, ill. Ferencsik B.
Nagy Sándor: 

– Sényői munkásságom alatt most nyújtottuk a legjobb teljesítményt. Végre pontrúgás után is eredményesek voltunk, és ezúttal nem kaptunk gólt. Jó tempóban, agilisan futballoztunk, átéreztük a meccs fontosságát. Az első tökéletes félidő volt, a fordulás után apróbb hibák adódtak, de akkor igazából a küzdő jelleg dominált. Az a lényeg, hogy a három pontot megszereztük, zsinórban három meccs óta veretlenek vagyunk. Így kell a bajnokság hajrájában folytatnunk.

Szamosi Tamás: 

– A hazai csapat minden tekintetben felülmúlt minket, teljesen megérdemelten nyert. Nekem is kérdés, hogy az elmúlt hetek jó formája után hogy tudunk ilyen gyenge teljesítményt nyújtani. Gratulálok a Sényőnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!