Vízilabda: OB I

2024.03.03. 15:30

,,Nem vagyunk hozzászokva a gratulációkhoz, általában mi szoktunk gratulálni, és nem az ellenfelek nekünk"

Vízilabda: OB 

Férfi OB I, középszakasz, Alsóház, 1. forduló:

KSI SE – PannErgy-MVLC-Miskolc 14-12 (4-5, 5-2, 3-3, 2-2)

Budapest, Komjádi Béla sportuszoda, 100 néző. V.: Rubos, Juhász.

KSI: Fejes – Rajna 2, Mihov 2, Balogh M. 1, Bede 4, Iriczfalvi 3, Nagy Z. 1. Csere: Kiss Á., Pető, Végső 1, Benedek, Irmes, Petrák. Vezetőedző: Horváth János.

MVLC: Moravcsik – Krasznai 3, Nagy N. 1, Dubinák 3, Hegedűs B. 2, Várkonyi, Varga B. 1. Csere: Sipos (k), Smitula, Oltean 1, Tanczer 1, Bikki-Petró, Fenech, Hok. Vezetőedző: Vidumanszky László.

Gól/emberelőnyből: 6/13, ill. 8/17

Gól/büntetőből: 2/2, ill. 2/3

Horváth János: – Nem vagyunk hozzászokva a gratulációkhoz, általában mi szoktunk gratulálni, és nem az ellenfelek nekünk. Talán mondanom sem kell, hogy mennyire büszke vagyok a csapatra. Nem játszottunk jól, vétettünk elemi hibákat, de a második negyedben elhittük, hogy van keresni valónk a sokkal jobb erőkből álló Miskolc ellen. Nulla-hárommal indultunk, időt kellett kérnem, mert úgy nézett ki, elmegy a hajó, de aztán elkezdtünk játszani. Ez valahol a szív diadala volt, hogy mentünk előre, csináltuk a dolgainkat, amikor bejöttek hibák, egymást segítették a játékosok.

Vidumanszky László: – Gratulálok a KSI-nek, nagyobb volt a szívük, megérdemelt a győzelmük. Gyenge játék, gyenge hozzáállás, 3-0-s vezetésnél elhittük, hogy könnyű lesz a mérkőzés, azonban ellenfelünk tudott újítani, sok könnyű gólt kaptunk. Nem hibáztathatunk senkit sem, magunkkal kell foglalkoznunk. Nekem szégyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!