Labdarúgás, vármegyei II.

2024.03.23. 22:39

Két döntetlen és mádi feltámadás, emberfórban

Hazai pályán nyert a Mád (pirosban)

Fotó: Ádám János

Labdarúgó vármegyei II. osztály Kelet csoport, 19. forduló, szombati eredmények 

Sátoraljaújhely – Erdőhorváti 1-1 (0-0)
Sátoraljaújhely, 80 néző. V.: Rendek (Ebergényi, Barnák).
Sátoraljaújhely: Dienes L. – Dandás, Czipf P. (Beszterczei), Nagy M., Bandor (Emri), Bartha, Barna, Dienes T., Ónodi, Fényes (Balogh T.), Lukács. Edző: Nagy Zsolt Csaba.
Erdőhorváti: Gyöngyösi – Silling (Bacsi), Molnár M., Orosz M. (Makkai), Vojtovics (Gáspár), Petró, Kazsimér, Orosz B., Czipf V. (Buzsik), Kovács L., Fedor D. Játékosedző: Kazsimér Bence.
G.: Barna, ill. Makkai.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Lukács Bence, csapatvezető: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született. Sok sikert kívánunk az Erdőhorváti csapatának. Kiváló volt a játékvezetés: „Rendek rendet tartott”. 
Kazsimér Bence: – Büntetlenül nem lehet a helyzeteket kihagyni, ez a két pont még fájni fog a végén. Jó volt a játékvezetés.

Mád – Kesznyéten 4-1 (0-1)
Mád, 30 néző. V.: Fercsák (Balázsi, Tóth Zs.).
Mád: Czakó – Vámosi (Tóth J.), Simon (Kovács), Rontó, Pajger (Tóth M.), Varga (Kádas), Czentnár, Tóth L., Jakab, Juhász, Ruszkai. Technikai vezető: Farkas Milán.
Kesznyéten: Horváth A. – Szabó I., Nótár I., Papp, Kiss I., Kiss F., Irhás J., Farkas Gy., Nótár R., Irhás I., Irhás E. Edző: Irhás Ignác.
G.: Pajger, Rontó (11-esből), Jakab, Ruszkai, ill. Kiss I.
Kiállítva: Szabó I. (48.), Nótár I. (59.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Farkas Milán: – Az eredménytől függetlenül mérges vagyok a csapatra, az első félidei játék borzalmas és nagyon zavaros volt, melyek köszönhetően kaptunk is egy gólt. A második játékrészre egy fokkal nagyobb lendülettel jöttünk ki, valamint a két kiállítás is segített abban, hogy nyerni tudjunk. Nehéz ellenféllel szemben nehéz meccs volt, mind a játékosok, mind a játékvezetők részéről. Örülök a sikernek és gratulálok a fiúknak, mert ez a munkájuk és hozzáállásuk gyümölcse. További sok sikert a Kesznyétennek, hajrá Mád!
Irhás József, csapatvezető: – Még a meccs el sem kezdődött, már akkor nem voltunk szimpatikusak a játékvezetőnek. A második félidőben olyan dolgokért kaptunk piros lapokat, amiket meg sem érdemeltünk. Sajnos, itt tart a bírói vezetés a megyei II-ben. További sok sikert a hazaiaknak. 

Pálháza – Gönc 2-2 (1-0)
Pálháza, 70 néző. V.: Jakab (Fülöp, Kasuba).
Pálháza: Zelencz – Solymosi, Erdei, Budai (Orosz), Szabó I., Csizmár (Mitró), Nagy P., Kerékgyártó, Szemán (Kol), Kiss L. (Timkó), Behina. Elnök: Kovács Barnabás.
Gönc: Jósvai – Ágoston (Szarka Z.), Lehoczki, Tóth B., Makovics, Csernyiczki, Bodnár (Délceg), Konkoly T., Kiss Zs., Szarka B. (Kiss T.), Tahi (Holovnyák). Edző: Spisák Róbert.
G.: Budai (11-esből), Behina, ill. Konkoly T. (11-esből), Csernyiczki.
Jók: az egész csapat, ill. Konkoly T., Csernyiczki, Szarka B., Makovics.
Szemán Martin, csapatvezető: – Győztes mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Pontosabb helyzetkihasználással megnyerhettük volna a meccset.  
Spisák Róbert: – Álmosan kezdtük a mérkőzést, az első kapott gól után ébredtünk fel. Több helyzetet is kidolgozva sikerült a második félidőben gólokat szerezni. Dicséret illeti a csapatot, a 90 perces küzdésért. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!