Labdarúgás, Magyar Kupa

2024.03.20. 20:27

DVTK – FTC: pénteken kezdődik a sorban állás a jegyekért

A DVTK pénteken megkezdi a jegyárusítást az április 3-i, FTC elleni hazai kupameccsre.

Pénteken kezdődik a sorban állás a jegyekért, első körben a felnőtt bérletesek számára

Fotó: Bujdos Tibor

A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntői közül, a továbbjutásról döntő, április 3-án, 20.00-tól sorra kerülő Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC összecsapásra ezen a héten pénteken kezdi meg a jegyértékesítést a rendező klub. A diósgyőriek közleménye szerint az első és második napon, március 22-én, pénteken és 25-én, hétfőn 12 és 18 óra között a DVTK Shopban a bérletesek (akik bérletük birtokában jegyvásárlás nélkül tekinthetik meg a találkozót) vásárolhatnak jegyeket, pontosabban nem mindegyikük, csak a felnőtt bérlettel rendelkezők, ők személyenként maximum 4 darab bilétára tehetnek szert.
A bérlettel nem rendelkező drukkerek március 26-án, kedden 12 órától válthatnak belépőt a DVTK stadion jegypénztáraiban, vagy az interneten, a jegy.dvtk.hu oldalon, de ez esetben is, személyenként maximum 4 darab jegy vásárolható. 

Fontos tudnivaló, hogy a belépőjegyek névre szólnak, ezért a vásárlás során a név, születési hely-, időpont megadása kötelező. 

Jegyek elővételben, a felnőttek részére 1900 (ultra szektor), 3100 (napos oldal), 4100 (nyugati oldal), a nyugdíjasok részére 2500 (napos oldal), 2700 (nyugati oldal), a diákok részére 1300 (ultra szektor), 2500 (napos oldal), 2700 (nyugati oldal) forintba kerülnek, míg gyerek biléták – mindhárom lelátórészre – 200 forintért válthatók. 

 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!