Röplabda: Magyar Kupa

2024.01.10. 19:30

Vereség 62 perc alatt, búcsú a kupától

A röplabda női Magyar Kupa negyeddöntő-visszavágóját rendezték meg szerda este.

Röplabda: Magyar Kupa

Női Magyar Kupa, negyeddöntő-visszavágó

Fatum-Nyíregyháza – DVTK Ongropack 3:0 (10, 17, 20)

Nyíregyháza, Continental Aréna, 200 néző. V: Árpás, Varjasi.

Fatum-Nyíregyháza: Carabali 12, Kocic 15, Da Mata 1, Lászlop 10, Szabó L. 6, Antivero 13. Csere: Tóth F. (liberó), Farkas G. (liberó), Földi 2, Tolnai, Rufin-Martínez. Vezetőedző: Adrian Chylinski.

DVTK Ongropack: Einarsdóttír, Horváth L., Skoric 11, Egri K. 13, Hegyi B., Prosvirina 6. Csere: Kundrák (liberó), Kalmár 1, Hollósi 2. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Adrian Chylinski: - Jól kezdtük a mérkőzést, magabiztosan nyertük az első két játszmát, de a folytatásban kiütközött a vasárnapi meccs fáradtsága, és kicsit elvesztettük a fókuszt. Sikerült rendezni a sorokat, és a fiatalok is lehetőséget kaphattak. Örülök a továbbjutásnak, és készülünk a következő feladatokra. 

Németh Szabolcs: - Sajnos, ezzel a felállással nem tudtunk partiban lenni, a Nyíregyháza dominálta az egész meccset. Ma olyan elemekben is gyengék voltunk, amikben egyébként stabilak vagyunk, sajnálom a játékunk mutatott képét.

Továbbjutott: a Fatum-Nyíregyháza, 6:0-s szettaránnyal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!