Röplabda

2023.12.23. 20:50

A küzdésnek nem lett pontban látszata

Szombaton hazai mérkőzéssel búcsúztatta az óévet a DVTK Ongropack extraligás női röplabda csapata.

Fotó: Maxx-Studio

Az eddig nyeretlen piros-fehérek ismét vereséget szenvedtek, ezúttal a vendég nyírségiektől, bár volt két hiányzójuk: a közös megegyezéssel szerződést bontott Kiss Emese, illetve a kézsérüléssel bajlódó csapatkapitány, Egri Klaudia, utóbbi azért a kispadról biztatta csapattársait.

Röplabda: Extraliga

Női Extraliga alapszakasz, 9. forduló

DVTK Ongropack - Fatum Nyíregyháza 0:3 (-21, -17, -20)

DVTK Aréna, 125 néző. V.: Halász, Barabás.

DVTK: Einarsdóttír 1, Horváth L. 1, Skoric 22, Hegyi B. 1, Prosvirina 7, Jovanovic 4. Csere: Kundrák (liberó), Hollósi 4, Egri B. 1, Kalmár. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Nyíregyháza: Da Mata 2, Jeremic 11, Carabali 9, Kocic 20, Lászlop 6, Szabó L. 6. Csere: Tóth F. (liberó), Antivero 3, Földi, Tolnai, Rufin-Martínez. Vezetőedző: Adrian Chylinski.

Németh Szabolcs: - Két fontos játékos közül egy kiesik, az ezt eredményezi, hogy csak a mérkőzés bizonyos epizódjaiban tudtuk felvenni a harcot. Dolgozunk tovább, Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.

Adrian Chylisnki: - Egy hete vagyunk együtt, ez volt az első közös meccsünk. Az első szettben voltak hibáink, de jól kijöttünk belőlük. A harmadik játszmát sajnálom, vezettünk, cserélni kezdtem, és visszajött az ellenfél. Büszke vagyok a csapatra, örülök az eredmények, a három pontnak, gratulálok az ellenfélnek is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!