Labdarúgás

2023.12.16. 08:00

Kuttor híján egy másik pro-licences edző dirigálja a Kövesdet

A kiesés elől menekülő dél-borsodiak a dobogóra hajtó csapat vendégei lesznek.

Az eddigi stáb tagjai közül kerül ki az új dirigens, Tóth Mihály (jobbról a második)

Fotó: Szabó Miklós

A labdarúgó NB I 17. fordulójának zárómeccsét, egyben az év utolsó élvonalbeli bajnokiját, vasárnap 18.00-tól Felcsúton rendezik, ahol a Puskás AFC vendége a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája lesz.

Pro-licences

ŰA felcsúti együttes a dobogóra hajt, a jelenleg a 4. helyen álló Puskás AFC-t éppen az a Fehérvár FC előzi meg, jobb gólkülönbségével, akik az előző fordulóban a kieső helyre tolták a kövesdieket, azzal, hogy a rendes játékidő letelte után, a hosszabbításban két gólt szerezve, 2-0-ra nyertek. Pedig a meccsben, a játék összképe alapján nem volt benne ez az eredmény, amely úgy alakult ki, hogy a mérkőzésen szinten végig a Kövesd dominált, a vendégek a hajrában alakítottak ki helyzeteket, vezettek kontrákat, és a 91. percben Pillár kezezése miatt megítélt büntetőből jutott előnyhöz a Fehérvár. Az esetnél reklamáló Kuttor Attila ekkor megkapta második sárga lapját, és ezután a pirosat is, ami miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 1 bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, így Felcsúton nem ülhet le a kispadra. Helyettesíteni asszisztens edzője, Tóth Mihály fogja, aki néhány napja vehette át a legmagasabb edzői végzettségét igazoló diplomát, a pro-licencet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!