Labdarúgás

2023.11.10. 12:04

Szervezett keretek között két busszal utaznak

Várhatóan mintegy kétszáz „matyó” lesz jelen a DVTK – Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgó mérkőzésen

Online vásárolhatók meg a belépők a Diósgyőr elleni szombati OTP Bank Liga mérkőzésünkre – közölte az MZSFC honlapja. 
Online és személyes vásárlás esetén sem kell szurkolói kártya, illetve személyes adatokat sem szükséges megadni a jegyvásárláshoz. A felnőtt jegyek online, elővételben 1600 forintba, a diákjegyek 1000 forintba, a gyerekjegyek 6-18 éves kor között 200 forintba kerülnek, míg 6 éves kor alatt a találkozó megtekintése ingyenes. A mérkőzés napján a felnőtt jegyekért 2100 forintot, a diákjegyekért 1500 forintot, a gyerekjegyekért az elővételhez hasonlóan 200 forintot kell fizetni, 6 éves kor alatt külön belépőjegy váltása nem szükséges, amennyiben a gyermek nem foglal külön ülőhelyet. 

A bajnoki találkozó november 11-én, szombaton 14.15-kor kezdődik Miskolcon, a DVTK Stadionban. 

A létesítménybe a vendég bejáraton keresztül lehet belépni, meccsnapon a pénztárakat több mint négy órával a kezdés előtt, azaz 10 órakor nyitják ki, míg a kapukat 13.15-kor fogják kinyitni. Fontos információ, hogy a helyszínen készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

– Szervezett keretek között két busszal mintegy száz szurkolónk utazik Diósgyőrbe – közölte Bán Bence, a dél-borsodiak irodavezetője. – Rajtuk kívül úgy további százan kocsikkal, vonattal és menetrendi autóbusz járattal mennek a vármegyei rangadóra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!