Labdarúgás

2023.11.18. 17:20

Eddig tartott: véget ért a listavezető veretlensége

NB III, Észak-keleti csoport, 16. forduló:

Eger SE – Putnok FC 1-0 (0-0)

Eger, 100 néző. V.: Hanyecz (Flinta, Sztányi).

Eger: Bukrán – Dulló, Nagy-Kolozsvári (Géringer T., 46.), Vajda (Gíber, 70.), Zvara, Debreceni (Kovács D., 80.), Farkas (Balázs P., 80.), Juhász, Hegedűs, Kispál, Almomani. Vezetőedző: Lázok János. 

Putnok: Mészáros – Arday (Mrva, 76.), Benkő (Juhos, 46.), Galacs (Sztankó, 63.), Lőrincz, Pócsik, Tordai, Boros, Bodnár, Dobrovolski, Nemes. Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Dulló (64.). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Lázok János: – Egy olyan Putnokot vertünk meg, melyre referenciaként kell tekinteni, ide kellene eljutnunk ugyanilyen szisztematikus munkával. ,,Halálra" verik ez NB III-at, jó csapatuk van, minden eszközük és minőségük meg van az NB II-höz. Teljes mértékben megérdemeltük a győzelmet. Ha ilyen pályán, ilyen ellenfél ellen is tudunk így passzolni és ilyen akciókat vezetni, de persze ellenfelünknek is meg voltak a lehetőségei. Ha lett volna elől több támadó vénánk, akkor ezt a mérkőzést lerendezhettük volna hamarabb.  

Szala Ákos: – Jobban alkalmazkodott az Eger csapata a talajhoz, gratulálunk a győzelmükhöz. Többet birtokolták a labdát és nagyon kevés párharcot nyertünk. Ezen változtatnunk kell. Az utolsó 15 percbe belementünk egy adok-kapokba, amiből nekik is volt lehetőségük, de akár a fordítás is benne volt. Holnaptól dolgozunk tovább, hogy szépen zárjuk az évet. Köszönjük a szurkolóinknak, akik elkísértek minket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!