Helyi sport

2023.10.22. 17:25

,,Sok összetevő volt a mai találkozón, amik alapján elégedetlen vagyok, szerettünk volna nyerni, de ma nem volt ebben több"

Labdarúgás: NB II, 12. forduló

KolorCity Kazincbarcika SC – Tiszakécskei LC 2-2 (1-2)

Kazincbarcika, 400 néző. V.: Hanyecz (Szilágyi, Vrbovszki).

KBSC: Bánhegyi – Ternován, Szekszárdi M., Heil, Papp M., Kotula M. (Süttő, 46.) – Csatári, Kártik, Ádám F. (Székely K., 75.) – Kurdics (Pekár, 67.), Pinte. Vezetőedző: Csábi József.
Tiszakécske: Kiss Á. – Grünvald, Fodor F., Szőr, Viczián – Balázs B. (Zamostny, 79.), Szekér (Máté, 46.), Kocsis D., Erdei C. – Bertus (Gvishiani, 63.), Torvund (Cipf, 63.). Vezetőedző: Vas László.

1. perc: Egy előreívelt labdát követően a játékszer a hazai kapu elé érkező Torvund elé került, aki Bánhegyibe rúgta a labdát, ami visszapattant, és a vendégek játékosa nem hibázott, 0-1.
3. perc: Ádám F. szögletéből a hosszú oldalon Papp M. fejelt két méterről a kécskei kapuba, 1-1.
36. perc: Bertus indított remekül, Kocsis D. átvette a labdát, majd egy csel után 12 méterről laposan a jobb alsó sarokba lőtt, 1-2.
76. perc: Székely K. és Ternován küzdöttek meg a kapu elé belőtt labdáért, a hazai védők nem tudtak tisztázni, végül pedig Székely K. volt az, aki az ötös vonala környékéről a kapuba kotorta a labdát, 2-2.

Jók: Ádám F., Papp M., Székely K., ill. Torvund, Bertus, Kocsis D.

Csábi József: – Egy meccsnek nagyon sok fordulópontja van: mióta itt vagyok, a legrosszabb első félidőt produkáltuk. Nagyon korán gólt kaptunk, ami láthatóan sokkolta a csapatot, bár a gyors egyenlítés után sem tetszett a csapat. Ezt a szünetben szóvá is tettem. A második félidőre nagyon jól jöttünk ki, beleálltunk a meccsbe, és egy brusztolós mérkőzésen sikerült megszerezni az egyenlítő gólt. Sok összetevő volt a mai találkozón, amik alapján elégedetlen vagyok, szerettünk volna nyerni, de ma nem volt ebben több. 
Vas László: – Minden egyes mérkőzés élet-halál mérkőzés ebben az osztályban, a ,,daráláson" és inkább a fizikális részen van a hangsúly. Tudtuk azt, hogy Barcika egy kompakt, jól összerakott, szervezett csapat, amelyik ellen nehéz megtalálni a réseket. Volt egy gyors gólváltás, amire egyik edző sem szívesen gondol vissza, sajnos fegyelmezetlenek voltunk. Amit elképzeltünk, nagyjából sikerült, ráerőltetni az akaratunkat a Barcikára, ismét előnyt szereztünk, de bedarált bennünket a hazai csapat, sajnálom. Több volt ebben a meccsben, itt hagytunk két pontot, de nem vagyok csalódott.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!