Labdarúgás: NB III

2023.10.29. 16:45

,,Mondtam a csapatnak a mérkőzés előtt, hogy ezt a meccset elsősorban fejben kell megnyerni, nem a testtel"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 13. forduló.

Evolution Hungary-Cigánd SE – Facultas-Tiszafüredi VSE 3-1 (1-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Sándor Cs. (Benkő, Szabó).

Cigánd: Popovics – Fenyőfalvi (Kovács N., 79.), Pap, Misák, Tóth G. (Katona, 60.), Motkó (Kőrizs, 68.), Tóth M., Vass, Kelemen (Girdán, 60.), Horváth Z. (Tomola, 79.), Kardos. Vezetőedző: Igor Bogdanovic.

TVSE: Lisztes – Ludvig (Sallai, 84.), Bernáth (Nagy D., 80.), Elek, Szövetes, Barzsó, Oláh N. (Ballók, 74.), Mácsai, Nagy Zs., Dankó (Varga D., 84.), Engel. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán. G.: Motkó (7.), Horváth Z. (63., 78.), ill. Pap (öngól, 47.). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Igor Bogdanovic: – Az ilyen találkozókat a legnehezebb megnyerni, ami majdhogynem papírforma. Mondtam is a csapatnak a mérkőzés előtt, hogy ezt a meccset elsősorban fejben kell megnyerni, nem a testtel. Mert ha a fej rendben van, akkor jó utasításokat ad a testrészeknek. Az első félidőben le kellett volna zárnunk ezt a mérkőzést, mert sok szép akciónk, kidolgozott helyzetünk volt, amiket nem rúgtunk be. A második félidőre álmosan jöttünk ki, és a foci törvénye megint beigazolódott, egyenlített az ellenfél, kaptunk egy gólt a semmiből. Utána védett egy bravúrosat a kapusunk, ám innentől nem volt kérdés, ki nyeri a meccset, mert sikerült arra a szintre felpörögni, ahol az első félidőben voltunk.

Dorcsák Zoltán: – Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyertek.

Megyei foci hírek a boon.hu oldalán itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!