Labdarúgás

2023.10.15. 19:27

A listavezető most sem hibázott

Újabb három pontot szerzett a bajnoki cím várományosa, a putnoki csapat.

Benkő szerezte a putnokiak harmadik gólját

Fotó: Putnok FC

Labdarúgás: NB III Észak-keleti csoport, 11. forduló
Putnok FC – Sényő FC Selyem-Ber 3-0 (0-0)
Putnok, 100 néző. V.: Tóth T. (Szabó F., Juhász B.). 
Putnok FC: Mészáros – Arday, Galacs, Lőrincz, Pócsik (Bökönyi, 67.), Tordai (Benkő, 62.), Boros, Vattay, Dobrovoszki, Nemes, Juhos (Sztankó, 80.). Edző: Szala Ákos.
Sényő FC Selyem-Ber: Szondi – Márton A. (Erdei, 68.), Kapacina K., Farkas M., Lizák (Szopkó, 76.), Schmidt (Vámos, 83.), Szokol, Vámos, Ur, Kapacina V., Orosz (Sárosi, 76.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.
Gólszerző: Vattay (62.), Boros (80.), Benkő (91.).
Jók: az egész csapat, ill. Szondi, Szokol, Ur. 
Szala Ákos: – Magas színvonalú mérkőzést játszottunk egy erős Sényő ellen. Uraltuk a játékot, többségében az történt a pályán, amit elterveztünk, a három gólon kívül három kapufát lőttünk, működtek az automatizmusaink támadásban, a labda elleni játékban is jól zártuk a területeket. Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével.
Imrő László: – Azt gondolom, hogy sokáig méltó ellenfelei voltunk a hazai csapatnak, nyilván az már sosem derül ki, hogy mi lett volna ha 0-0-nál berúgjuk a két nagy helyzetünket. Amíg mi elhibáztuk a ziccereinket, a hazai csapat kihasználta a sajátjait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!