Labdarúgás

2023.09.16. 20:17

Nagy taktikai csatában a hit és az alázat két gólt hozott a hajrában

Labdarúgás, Magyar Kupa: a 32 közé jutásért

Békéscsaba 1912 Előre (NB III) – KolorCity Kazincbarcikai SC (NB II) 0-2 (0-0)
Békéscsaba, 620 néző. V.: Kovács (Szilágyi, Szabó).
Békéscsaba: Krnács – Komáromi, Farkas, Pintér, Zádori K. (Máris, 56.), Vólent (Rédling, 83.), Váradi (Mágocsi, 83.), Mikló, Fazekas (Zvara, 60.), Albert, Bora. Vezetőedző: Csató Sándor. KC KBSC: Tóth B. – Ternován (Székely K., 68.), Szemere, Heil, Papp, Kotula (Süttő, 90.), Kártik (Szabó B., 68.), Pekár (Ádám F., 90.), Csilus T., Pinte (Kurdics, 80.), Morinígo. Vezetőedző: Csábi József. G.: Székely K. (81.), Kurdics (89.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Csató Sándor: –  Nagyon jó mérkőzés volt, igazi kupahangulattal. Nem kezdtünk jól, de egy idő után átvettük az irányítást, akkor voltak lehetőségeink is, de nem tudtunk élni vele. Aztán egy figyelmetlenség miatt gólt kaptunk, a végén pedig már talán fel is adtuk, de ettől függetlenül gratuláltam a csapatnak.
Csábi József: – Nagyjából az történt, amivel előzetesen terveztünk, egy meglepetés ért minket, a pálya talaja, erre azért nem számítottunk. A vártnál nehezebben tudtunk az elején alkalmazkodni hozzá, úgy láttam. Ez egy tipikus kupameccs volt, nagy taktikai csatával. Láthatóan feldobottabb állapotban játszott a Békéscsaba, hogy hétből hét meccset nyertek a bajnokságban. Jó formában lévő csapat, de abszolút az történt, amire számítottunk. Végig meccsben maradtunk, tettük a dolgunkat hittel és alázattal, s szerintem megérdemelten jutottunk tovább.
Továbbjutott: a KolorCity Kazincbarcikai SC

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!