Labdarúgó Magyar Kupa

2023.09.14. 15:00

Figyelemfelhívás: időben induljanak el!

A labdarúgó Magyar Kupa 2023-2024-es sorozatában, a 3. fordulóban, a hét végén 7 vármegyei együttes lép pályára, közülük kettő NB I-es alakulatot lát vendégül.

Gesztelyben korán, már a vasárnapi ebéd után közvetlenül, 13 órától várják a futballkedvelőket a Tóth-Zele József Sportközpontba. Egy alacsonyabb osztályú alakulat számára mindig megtiszteltetés, ha egy élvonalbeli együttes látogat hozzájuk, így vannak ezzel a Miskolchoz közeli településen is. A fővárosi kék-fehérek viszonylag sűrűn megfordulnak ,,kupaügyben" Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, legutóbb tavaly október 19-én a legjobb 16 közé jutásért a BTE Felsőzsolca ellenfelei voltak, és győztek 6-0-ra. Gesztelyben szintén 1000 forintba kerül majd egy belépőjegy, a szervezők, a házigazdák arra kérik a szurkolókat, hogy időben induljanak el a találkozóra, ugyanis a pályára csak egy kapun keresztül lehet belépni. A borsodiakhoz érkezett olyan jelzés, hogy jönnek vendégdrukkerek, így mindkét félnek lesz támogatása ,,kívülről", a pálya széléről. A GFC-nél bíznak abban, hogy jó pár százan választják a meccset vasárnapi szórakozásul.

Megyei foci hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!