Magyar Kupa

2023.08.26. 19:17

Egyértelmű: húsz perc alatt lerendezték

Labdarúgás, Magyar Kupa, országos főtábla, 2. forduló:

Putnok FC (NB III) – Sényő-Carnifex FC (NB III) 3-1 (3-0)

Putnok, 200 néző. V.: Berényi (Nagy V., Bencze).

Putnok FC: Pápai – Mrva, Dobrovolszki, Nemes, Arday (Bökönyi, 46.), Juhos (Papp M., 82.), Benkő (Komári, 46.), Galacs, Pócsik, Sztankó (Bodnár, 66.), Boros (Vattay, 66.). Vezetőedző: Szala Ákos. 

Sényő-Carnifex: Szondi – Klepács, Márton A. (Lizák, 46.), Erdei (Kapacina V., 46.), Kapacina K., Farkas, Schmidt, Szokol, Vámos G. (Orosz M., 46.), Vámos M., Szopkó (Sárosi, 60.). Edző: Imrő László, Fiumei Viktor. G.: Boros (6.), Pócsik (18.), Juhos (20.), ill. Kapacina K. (54.). Jók: senki, ill. senki.

Szala Ákos: – Jól kezdtük a mérkőzést, betartották a játékosok azokat a taktikai elemeket, amelyeket a Sényő ellen ezúttal elterveztünk. A második félidei produktumra rányomta a bélyegét a nagy meleg és a háromgólos előny, ezért nem tudom elmarasztalni a játékosokat. Aki futballozott valaha, az tudja, milyen lélektan uralkodik ilyenkor a pályán és a fejekben. Továbbjutottunk, örülünk, de készülünk a szerdai bajnoki mérkőzésre.

Imrő László: – Az első félidőben mindent elkövettünk azért, hogy vezessen az ellenfél. A másodikban már valamivel jobban néztünk ki, de még így is rengeteg dolga akadt kapusunknak, aki a három kapott gólon tartott minket a meccs végéig.
Továbbjutott: a Putnok FC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!