Labdarúgás

2023.05.01. 09:28

Zseniális focihumor: a röpdolgozat és a témazáró között óriási különbség van

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei női, csökkentett pályaméretű bajnokság 11. fordulójának csúcsmeccse mindent vitt

Hernádnémeti – Szirmabesenyő 4–0 (2–0)

Hernádnémeti, 50 néző. V.: Markotán.

Hernádnémeti: Szabó L. – Balázs Zs., Batári, Sugár, Pányi, Hegedüs. Cs: Sinka, Tóth D., Petrovics, Koseczki, Dani. Edző: Gyöngyösi Gábor.
Szirmabesenyő: Kiss A. – Peknyóné, Lipták, Visnyánszki, Csomó, Borbély. Cs: Kiss N., Szabó M., Lipták, Magos, Ferenczi. Edző: Peknyó László.

G.: Sugár (2), Balázs Zs., Batári. Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Gyöngyösi Gábor: – Az első perctől fogva kezünkbe vettük az irányítást, ennek meg is lett az eredménye. Büszke vagyok a lányokra, mert megtették amit megbeszéltünk. Nem szeretem az üzengetést, de a leiskolázásról annyit, hogy egy röpdolgozat és a témazáró között óriási különbség van. Hajrá Németi! 
Peknyó László: – Tudtuk, hogy minden sorozat megszakad egyszer. Kilenc veretlen meccs után ez így alakult. Az első félidőben csak kerestük önmagunkat, a második félidő már sokkal jobban sikerült, de ez ma sajnos kevésnek bizonyult. Ha a Hernádnémeti nem tud így beerősíteni a télen, akkor nehezebb helyzetben lenne. Két csapat legjobbjaiból lehet bajnok csapatot csinálni.

Képünk: illusztráció (Fotó: Mező László) 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!