Vármegyei kupadöntő

2023.05.09. 13:30

,,Varázsló lennék, ha előtte tudnám, hogy mivel lehet nyerni"

Megyei kupadöntő: így várják a hidasnémetiek

ÉM

20220910 Felsőzsolca B.A.Z. megyei I. Felnőtt férfi labdarúgó mérkőzés. BTE Felsőzsolca-Hidasnémeti VSC Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország

Fotó: Vajda János

A szerdai, tiszaújvárosi vármegyei kupadöntő egyik résztvevője a Hidasnémeti VSC csapata lesz. Így várják a finálét:

– Ha bármilyen csapat, bármilyen sorozatban döntőbe kerül, izgatott előtte, mi is azok vagyunk – mondta George Menougong, a hidasiak kameruni származású játékos-edzője. – A kupa, az kupa, egy mérkőzés dönt, nem számít, hogy a két csapat hányadik helyen áll a táblázaton a bajnokságban, és hogy kit, milyen erősségűnek gondolnak előzetesen. Valamennyi ellenfelünket tiszteljük, és mindegyik ellen úgy készülünk, hogy a lehető legerősebb összeállításban fog kiállni ellenünk, illetve nagyon fog küzdeni. Nagyon komolyan készültünk, szeretnénk a legjobb tudásunk szerint futballozni. Varázsló lennék, ha előtte tudnám, hogy mivel lehet nyerni, mert bármi dönthet, akár egy ártalmatlan kis dolog is. Bízom, bízunk abban, hogy egy élvezetes, emlékezetes meccs lesz. Ez a finálé nekem edzőként az első, a kispadról Török András elnök fog nekem, nekünk segítséget nyújtani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!