Jégkorong

2023.04.25. 11:27

Meg sem állt Ausztráliáig

Popovics Patrikot nem láttuk a miskolci jégcsarnokban rendezett tavaszi Erste-ligás mérkőzéseken.

Régi szép emlék, Popovics Patrik a kapu mögül figyeli a történéseket a Jegesmedvék egyik, évekkel ezelőtti összecsapásán

Az első támpont manapság már a Facebook. Nos, ez olvasható: Lakhely: Brisbane, vagyis Ausztrália, a 2032-es nyári olimpiai játékok majdani városa. 

Telefon az apukának, aki a Macik már-már híres műsorközlője. 

– A harminchárom éves fiam az ötödik kontinensen dolgozik és jégkorongozik, a Brisbane Lightning légiós tagja – mondta a vonal végén Popovics Pál, egykori kézilabdázó, majd hozzátette: – Arrafelé a hoki nincs az első vonalban, ennek jegyében úgy tudom, hogy egy liga van és két divízió, a keleti és a nyugati. Ha úgy tetszik, ez a magyar léptékkel mért NB I. 

Természetesen keressük Popovics Patrikot is, szeretnénk hírül adni a vele kapcsolatos történéseket, már csak azért is, mert portálunk számára első kézből adhat információkat a szűk egy évtized múlva sorra kerülő ötkarikás viadalról.

Jó tudni

A Brisbane Lightning félprofi jégkorongcsapat, amelynek székhelye a Queensland szövetségi állambeli Brisbane-ben található. Az együttes az Ausztrál Jégkorong Liga tagja. Az alakulatot 2022-ben alapították az AIHL bővülő csapataként és ez az első queenslandi székhelyű társaság azóta, mióta a Blue Tongues legutóbb 2012-ben versenyzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!