Labdarúgás

2023.04.17. 10:48

Leiratkoztak az asszisztensről

Különös utóélete van a Tokaj FC – Nyékládházi DE (1–4) vármegyei első osztályú labdarúgó mérkőzésnek.

Dr. Zelenák Ádám, a tokajiak csapatvezetője: – Gratulálok ellenfelünknek. Tisztelettel jelezzük a szövetségnek, hogy nem értjük a játékvezetői leirakozást, hisz' az egyik asszisztensről már évek óta le vagyunk iratkozva.

Tóth Rajmund, a nyékládháziak edzője: – A mérkőzés nagy részében jól és eredményesen játszottunk és nagyon fontos győzelmet arattunk jó játékvezetés mellett.

Figyeljék a nyilvánosan elérhető információkat – ezt többször is közölte hivatalos honlapján az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága. Ennek szellemében, ha például a klubok és az igazgatóság színes lapokat érintő nyilvántartása eltér, érdemes, sőt tanácsos azonnal tisztázni a „vitát”. 

Ugyanez vonatkozik a bíróküldésre is.  

Dr. Zelenák Ádám nyilatkozatában megfogalmazott kérdése jogosnak tűnik – de az is érdekes, hogy dr. Zelenák Ádám miért nem nézi meg az MLSZ adatbankjában négy nappal a mérkőzés előtt nyilvánosan, azaz mindenki számára elérhető módon a bíró- és az asszisztensi küldést? Ha ugyanis ezt megteszi és jelzi az igazgatóság illetékesei felé az „igényét”, vagy az „igényüket”, akkor nyilvánvalóan korrigálnak és nem fordul elő az április 16-i eset.   

Így azonban a mondás szerint: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

(Borítóképünk illusztráció, forrása a Tokaj FC Facebook oldala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!