Labdarúgás

2023.04.26. 12:00

DVTK, NB I: még nevezni is kell, a díja 5 millió forint

Még várnak adminisztrációs feladatok a piros-fehér klubra.

ÉM

Merkantil Bank Liga NB II. férfi labdarúgó mérkőzés. DVTK-CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR

Fotó: Bujdos Tibor

A pályán már kivívta a feljutást és licencet is kapott, még nem tekinthető élvonalbelinek a DVTK (az azt működtető gazdasági társaság). Az NB I 2023/2024-es szezonjára ugyanis nevezni kell, ezzel kapcsolatban a bajnokság versenykiírása így fogalmaz: ,,A bajnokságra szóló nevezési dokumentáció és nyilatkozat (melyben a sportszervezet vállalja a bajnokság részvételi feltételeinek teljesítését) MLSZ Ügyviteli rendszerbe (IFA) (e-Nevezés) történő feltöltésének határideje: 2023. június 2. (péntek) 12.00 óra... Az MLSZ Versenybizottsága I. fokú határozatának megküldési határideje: 2023. június 9. (péntek).

A bajnokságban való indulásnak feltétele a nevezési díj befizetése is: ,,A sportszervezet nevezési díjat fizet. A nevezési díj összege: 5.000.000,- Ft + ÁFA, melyet a nevezés határidejéig az MLSZ számlájára utal át, vagy fizet meg."

A versenykiírásban érdekesség még, többek között: ,,Nincs 90 napnál régebbi, lejárt köztartozása, amit a nevezéskor, továbbá, a bajnokság teljes időtartama alatt – negyedévenként – hivatalos igazolások eredeti példányainak benyújtásával tanúsít (NAV adóigazolás és önkormányzat- helyi iparűzési adó)."

Illetve ez is megtalálható: ,,A sportszervezet írásban nyilatkozik arról, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy sportszakemberei (sportvezetője, edzője, stb.) labdarúgója sem közvetve, sem közvetlenül ne vegyenek részt a magyar labdarúgás bármely szintjét érintő fogadási játékban."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!