Labdarúgás

2023.04.16. 13:17

Apa ellen a fia: még gólt is rúgott, ezzel „idegesítette” a faterját

Bükkzsércen írtak egy fejezetet az ismert és népszerű família családi albumába

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Közép csoportjának 22. fordulója keretében rendezték a Bükkzsérc - Sajószöged találkozót, amelyet a vendégek 4–2-re nyertek.

A hazaiakat a tősgyökeres Kovács József edző dirigálta, míg a vendégek színeiben pályára lépett a tréner fia, Kovács Bence. Utóbbi még gólt is rúgott – már tizenkettőnél tart –, ezzel „idegesítette” a faterját.

– Minden fél évben megtörténik ez a csata és kisebb-nagyobb sikerrel vesszük a Bükkzsérc elleni meccseinket – mondta Bence, majd nevetve hozzátette: – Apáéknak pár hónap múlva újra lehetőségük lesz arra, hogy megverjenek bennünket. Addig készüljenek jobban, gyakoroljanak sokat az edzéseken és persze taktikailag is álljanak elő valami különlegességgel.

A történethez tartozik: Kovácsék Hejőbábán élnek. Ott, ahol a feleség és az édesanya, Kovács Katalin a polgármester. Erre mondják: minden a családban marad.

Még több megyei foci a boon.hu oldalán itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!