Kerékpáros verseny

2022.08.31. 10:27

Már melegítenek a drótszamarasok

Szeptember 9-11. között rendezik a VI. Bükk Kupa kerékpáros versenyt, Somogyi József emlékére.

A három napos esemény részleteit sajtótájékoztató keretében ma délelőtt ismertették a miskolci il Baffo étteremben, ahol ott volt Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Badány Lajos Miskolc alpolgármestere is a viadal fővédnöke is.

„A három napos program kicsiknek és nagyoknak kitűnő lehetőséget kínál a szereplésre” – mondta Somogyi László, az emlékverseny névadójának fia, a Miskolci Road Cycling Club menedzsere, a viadal főszervezője, akitől megtudtuk, hogy a Bükk Kupára több száz nevezőt várnak. Abban reménykednek, hogy a nyár végi időjárás a kegyeibe fogadja majd a rangos megmérettetést.  

A program

Szeptember 9., péntek

16.00: a Miskolci Road Cycling Club bemutatója. Kerékpáros technikai érdekességek, csapatruházat, online kerékpározás, interaktív játékok, ügyességi pályák gyermekek számára.

Szeptember 10., szombat

11.00: családi és céges túra

11.00: Bükk kupa teljesítmény túra

Rajtok: Miskolc, Városház-tér, cél: Jávorkút.

16.00: interaktív játékok

Szeptember 11., vasárnap

9.00: Saint-Gobain VI. Bükk Kupa

13.00: Mini Bükk Kupa

Nevezési díjak, verseny, előnevezés: 5000, helyszíni nevezés: 7000 forint. Hosszú túra: 3000 forint. Rövid túra: 2000 forint. Mini Bükk kupa: 2000 forint.

(További részletek később.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!