Helyi sport

2022.01.07. 16:27

Marosréti Ervint nevezték ki az elnöki tisztségre

Marosréti Ervin lett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség első embere.

Kolodzey Tamás

Megbízatását 2021. december 1-én kapta, határozatlan időre szóló kinevezését Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára írta alá.

 

Huszonöt éve A tisztségében Kovács Sándort váltó, szűkebb pátriánkban jól ismert sportember csaknem huszonöt éve foglalkozik az itthon a labdarúgás után – a kosárlabdával egyetemben – a második-harmadik legnépszerűbb sportággal. Korábban volt az Ózdi KC elnökségi tagja, alelnöke, de ügyködött technikai vezetőként, jelenleg pedig elnökségi tagja az NB II.-es női csapatot fenntartó és versenyeztető Lóci DSE-nek.

 

– Az életemben mindig fontos szerepet töltött be a kézilabda, ezért nagy megtiszteltetésként éltem meg, amikor megkaptam a felkérést – fogalmazott kinevezése után Marosréti Ervin. – Megyénkben több mint húsz tagszervezetünk van, ezeknek igyekszünk a tőlünk telhető lehető legtöbb segítséget megadni. Bízunk benne, hogy a jövőben sikerül erősíteni a megyénk kézilabdás életét, és olyan utánpótlás-rendezvényeket kívánunk szervezni, amelyek szakmailag előreviszik a sportág itteni szekerét.

 

 

Marosréti Ervinről tudni kell még, hogy az Észak-Magyarország munkatársa, aki napról napra számos belpolitikai és sportcikket is jegyez, szűkebb hazájáról, Ózdról és környékéről pedig rendszeresen publikál.

 

(A borítóképen: Marosréti Ervin lett a kézilabdázók elnöke)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!