verseny

2021.06.10. 17:00

Ismét dobogón az Oroszlánszív KSE fiataljai

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a járványhelyzet alatt is megtartotta edzéseit a versenysportolói számára a Szikszói Oroszlánszív Küzdősport Egyesület, és indultak azokon a versenyeken, amelyeket a pandémia alatt is megrendeztek.

Józsa Sándor, az egyesület vezetője elmondta, versenyző fiataljaik több versenyen is jól szerepeltek, dobogóra is állhattak.

A napokban rendezték meg a K-1 Országos Bajnokságot Baján, ahol az Oroszlánszív KSE fiatal versenyzői ismét kitűnő eredményeket produkáltak. Kovács Petra egy arany, egy ezüst, Szalai Vanessza egy ezüst, míg Héthársi Ákos egy ezüst és egy bronzéremmel tért haza.

„Minden tanítványomra nagyon büszke vagyok, Oroszlánszívvel bunyóztak. Köszönjük a támogatást az önkormányzatnak, Nagy Bélának, dr. Vincze Tibornak, Kapaló Szabolcsnak és Ducsai Gergelynének! Nagy örömünkre szolgál, hogy ennyien hisznek bennünk Szikszón és segítik a munkánk!” – tájékoztatott Józsa Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!