Megyei II

2021.03.23. 13:00

Videoelemző a pályán

Hajdani élvonalbeli játékos vitte a prímet az egyik megyei kettes focimeccsen.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

A Keleti csoport 16. fordulója keretében a napokban rendezték az Alsózsolca – Taktaharkány találkozót, amelyet a hazaiak 6–0-ra nyertek. A zsolcai gólok közül a csereként beállt Lipusz Norbert négyet jegyzett.

Megyei egy: kérdőjel

A középpályás egykor hetvenszer lépett pályára az élvonalban, és jóval több mint száz NB II.-es találkozóval is büszkélkedhet.

– Áprilisban leszek harmincöt esztendős, a helyi második osztály még belefér nekem – mondta Lipusz Norbert, majd hozzátette: – A főállásom a DVTK Labdarúgó Sport Akadémiához köt, az U13-asok pályaedzője vagyok, míg az U16-nál videoelemzőként ügyködöm. Ezekkel a feladataimmal már nem egyeztethető össze az, hogy labdarúgóként is komoly szerepet vállaljak, de levezetésként, kevés edzéssel, vagy akár edzés nélkül, a megyei kettő még fekszik nekem, egyénként is csak a mérkőzéseken találkozom a társaimmal.

Arra a kérdésre, hogy – mivel tizenegy ponttal vezetnek – feljutásuk esetén hajlandó lenne-e a megyei elitben is futballozni, így felelt:

– Erre tréning nélkül aligha mondhatnék igent, és a diósgyőrieknél a hét végék teljesen lekötnek.

(A borítóképen: Lipusz Norbert a diósgyőri szurkolók egyik kedvence volt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!