NB III.

2020.08.02. 21:44

„Az utolsó tíz percben ész nélkül mentünk előre”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 1. fordulóját rendezték meg vasárnap.

Pásztor Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Diósgyőri VTK tartalék – Debreceni VSC tartalék 0-0

Miskolc, 200 néző. V.: Sándor.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Nagy Á., Zsiga, Cortes, Kecskeméti (Csávás), Shestakov (Farkas), Gönczi (Zsemlye), Lehóczki, Karika, Kispál. Edző: Zsivóczky-Pandel Gyula.

DVSC tartalék: Nagy S. – Tordai, Kovács, Pelles, Bene, Talpaló (Bökönyi), Gellén, Sárosi, Juhász (Szabó), Nikitscher, Sármány (Jankelic). Edző: Szatmári Csaba.

Jók: Shestakov, Bukrán, Ivánka, Cortes, Kispál, Karika, ill. Nikitscher, Kovács.

Zsivóczky-Pandel Gyula: – Szervezetten védekeztünk az egész mérkőzésen, mentálisan teljes mértékben rendben volt a csapat. A labdaszerzés utáni előre játékban kell fejlődnünk, koncentráltabbnak kell lennünk a befejezéseknél és akkor a győzelem sem fog elmaradni. Értékeljük a mérkőzést és készülünk a következő megmérettetésre. A DVTK Akadémia nevében gratulálok az NB III-ban először pályára lépő játékosoknak.

Szatmári Csaba: – Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született.


Eger SE – Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 6-0 (3-0)

Eger, 450 néző. V.: Horváth.

Eger: Nacsa – Vaskó, Nemes, Pál (Vajda), Gresó, Hegedűs (Antal), Kis, Boros, Debreceni, Katona, Olasz (Pataki). Edző: Sötő Szilárd.

Mezőkövesd tartalék: Fedinisinec – Sike, Laczkó, Baranyi, Bálint (Seres), Szeibert, Kovács, Gíber, Horváth (Fészki), Sebe (Juhász), Daru. Edző: Elek Norbert.

G.: Olasz (2), Boros, Kis, Vaskó, Daru (öngól).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Sütő Szilárd: – Hat rúgott és hátul kapott gól nélkül lehoztuk a meccset, és ilyen eredménynél egy edző mindig elégedett. A legfontosabb az volt, hogy a szezonnyitó meccset győztesen hozzuk le.

Elek Norbert: – Gratulálok az Egernek, jelen pillanatban ennyivel jobbak voltak a hazaiak, akik megérdemelten nyertek. Nekünk sokat kell fejlődni és dolgozni, hogy fel tudjuk venni az NB III. ritmusát.

 

Sajóbábonyi VSE – Gyöngyösi AK 3-0 (2-0)

Sajóbábony, 300 néző. V.: Valu.

Sajóbábony: Egyed – Varga, Balogh (Tóth), Titkó, Czető, Lakatos, Pataki, Mikolka, Patócs (Borai), Turcsik, Matyi (Molnár). Edző: Vígh Ferenc.

Gyöngyös: Szalay – Gaal (Fodor), Bartha, Földi, Rédei, Gazdag (Bódi), Pölöskei, Eichenvalder, Bartusz, Borbély, Csillik (Márkus). Edző: Simon Antal.

G.: Patócs, Titkó, Varga.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Vígh Ferenc: – Borzasztóan meleg volt, de a játékosaim ennek ellenére kihozták magukból a maximumot. Kevesebbet vártam öt hét felkészülés után, de kellemesen csalódtam. Próbáltunk irányítani, de messze nem vagyunk még készen. Fontos mérkőzést sikerült nyernünk!

Simon Antal: – A hazai csapat az első félidőben nagyon agresszíven játszott, amivel nem tudtunk mit kezdeni, sokkal gyorsabbak, erősebbek voltak és célratörőbb futballt mutattak be. Egy bajnoki mérkőzéshez így kell hozzáállni. Elég jó minőségű támadóik voltak, akik kihasználták lehetőségeiket. Az ellenfél megérdemelte a győzelmet.

 


Balassagyarmati SE – Putnok FC 0-0

Balassagyarmat, 300 néző. V.: Gál.

Balassagyarmat: Megyeri – Benkő-Bíró, Molnár, Király O. (Kamarás), Pallagi, Katona (Hamar), Fejes, Szabó, Király Á., Mátyás (Szita), Nagy. Edző: Nagy Tibor.

Putnok: Pápai – Gubacsi, Mertse (Madarász), Zimányi (Magyar), Csirszki (Sramkó), Pataki, Mahalek, Kismarton, Keményffy, Budaházi, Ádám. Edző: Fehér Balázs.

Jók: senki, ill. Gubacsi, Csirszki, Pataki, Mahalek.

Nagy Tibor: – Lassan és körülményesen játszottunk, voltak lehetőségeink amiket elszórakoztunk. Az utolsó tíz percben ész nélkül mentünk előre, ebből jól jött ki a Putnok a kontráival.

Fehér Balázs: – Amire készültünk beigazolódott, azt kaptuk a játékban, amire számítottunk. A jó hozzáállásnak köszönhetően megérdemelten szereztünk egy pontot.


Termálfürdő Tiszaújváros – Jászberényi FC 1-1 (1-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Urbán.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Vincze, Kristófi, Gelsi, Pap, Vitelki (Bussy), Csernák (Benke), Lőrincz P., Tóth M. (Szilvási), Vámos. Edző: Gerliczki Máté.

Jászberény: Bonica – Albert, Nagy Sz. (Gergely), Szőllősi, Süttő, Pálinkás (Szanyi), Aranyos, Torkos, László (Fekete), Lőrincz A., Szemere. Edző: Németh Gyula.

G.: Vincze, ill. Szemere.

Jók: Vincze, Burics, Vámos, Lőrincz P., ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Nagy meccset játszottunk egy nagyon jó csapat ellen, abszolút értékesnek tartom az egy pontot. Új csapatot építünk és legalább végre láthattuk élesben, hogy mit tudunk. Nem vallottunk szégyent, a helyzetek alapján meg kellett volna nyerni a mérkőzést, játékban viszont az ellenfelet erősebbnek éreztem.

Németh Gyula: – Gratulálok mindkét csapatnak, strandidőben mindent kiadtak magukból a játékosok. Összességében reális eredmény született, de megnyugodni akkor fogok, ha a három meg nem adott gólunkat visszanézem. Sok sikert a Tiszaújvárosnak.


Tiszakécskei LC – Tállya KSE 2-0 (1-0)

Tiszakécske, 300 néző. V.: Kakuk.

Tiszakécske: Molnár – Oláh, Csáki, Nyilas (Szabó), Horváth, Ternován, Zádori (Máté), Pongrácz, Farkas, Simon (Kiprich), Fülöp. Edző: Nagy Sándor.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Fazekas, Nyitrai (Huszti), Tóth L., Lavrik (Kelemen, Motkó), Szegedi, Fenyőfalvi, Bihari, Bocsi, Jano. Edző: Uray Attila.

G.: Pongrácz, Farkas.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Nagy Sándor: – Összességében megérdemeltük a győzelmet, sok lehetőségünk volt, sok helyzetet alakítottunk ki a szervezetten védekező Tállya ellen. A továbbiakban sok sikert ellenfelünknek és Uray Attila barátomnak.

Uray Attila: – Gratulálok a Tiszakécskének, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Ha jobban tudunk koncentrálni, a meccs végig nyílt maradhatott volna. Sok sikert Nagy Sándornak és csapatának.

További eredmények:

Salgótarjáni BTC – BVSC-Zugló 1-1

Tiszafüredi VSE – Sényő-Carnifex FC 3-2

Ceglédi VSE – FC Hatvan 1-0

Kisvárda MG tartalék – Füzesgyarmati SK 0-2

Az NB III. Keleti csoport állása

1. Eger SE 1 1 – – 6-0 3

2. Sajóbábonyi VSE 1 1 – – 3-0 3

3. Tiszakécske LC 1 1 – – 2-0 3

4. Füzesgyarmati SK 1 1 – – 2-0 3

5. Tiszafüredi VSE 1 1 – – 3-2 3

6. Ceglédi VSC 1 1 – – 1-0 3

7. Termálfürdő Tiszaújváros 1 – 1 – 1-1 1

Salgótarjáni BTC 1 – 1 – 1-1 1

Jászberényi FC 1 – 1 – 1-1 1

Budapesti VSC-Zugló 1 – 1 – 1-1 1

11. Putnok FC 1 – 1 – 0-0 1

Diósgyőri VTK tartalék 1 – 1 – 0-0 1

Debreceni VSC tartalék 1 – 1 – 0-0 1

Balassagyarmati VSE 1 – 1 – 0-0 1

15. Sényő-Carnifex FC 1 – – 1 2-3 0

16. FC Hatvan 1 – – 1 0-1 0

17. Tállya KSE 1 – – 1 0-2 0

Kisvárda MG tartalék 1 – – 1 0-2 0

19. Gyöngyösi AK 1 – – 1 0-3 0

20. Mezőkövesd Zsóry FC tartalék 1 – – 1 0-6 0

(A borítóképen: Sajóbábony vs. Gyöngyös)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!