Labdarúgás

2020.06.09. 09:30

Kondás Elemér lett a DVSC vezetőedzője

Vezetőedző-váltás történt a kiesés elkerüléséért küzdő DVSC vezetőedzői posztján.

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A hajdúsági futballklub vasárnap a honlapján jelentette be, hogy kedd este már az 56 éves szakember irányítja majd a csapatot az Újpest elleni, idegenbeli bajnoki mérkőzésen. A DVSC szakmai stábjában Dombi Tibor is helyet kapott, aki pályafutása során 437 bajnokin lépett pályára a Lokiban.

Vitelkit váltja

A szikszói születésű Kondás Elemér (aki aktív pályafutása alatt hátvédként több borsodi csapatban szerepelt) 2011 és 2016 között már volt a Debrecen vezetőedzője, és a csapattal két-két bajnoki címet és Magyar Kupát nyert. A 49 esztendős Vitelki Zoltán tavaly december 30-án vette át a Debrecen vezetőedzői posztját, amelyről Herczeg András december 27-én mondott le. Vitelki irányításával tizenkét bajnoki meccsen három-három győzelem és döntetlen mellett hatszor kapott ki a DVSC, legutóbb pénteken a sereghajtó és az élvonaltól már biztosan búcsúzó Kaposvárral játszott hazai környezetben 1–1-es döntetlent.

(A borítóképen: Kondás Elemér)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!