NB III

2019.12.01. 18:00

„Örök igazság, ha nem rúgod akkor kapod a gólokat”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 17. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Pásztor Attila

Fotó: Vajda János

Debreceni EAC – Tállya KSE 7-2 (4-0)

Debrecen, 200 néző. V.: Sándor.

DEAC: Szabados (Tóth) – Papp, Karikás (Nagy), Sigér, Sándor, Bárány (Sidibe), Spitzmüller, Urbin, Patócs, Soltész, Szabó. Edző: Kondás Elemér.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Toldi), Minczér, Csicsvári (Sárosi), Potyka, Ohár, Szegedi, Fenyőfalvi, Kelemen (Horváth), Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

G.: Patócs (2), Sigér, Sándor, Bárány, Spitzmüller, Urbin, ill. Nagy (öngól), Toldi (11-esből). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Kondás Elemér: – Méltó lezárása volt ennek a félévnek ez a mérkőzés. Nagyon jól játszottunk, gratulálok a játékosoknak.

Uray Attila: – A mai napon nagyon gyengén játszottunk, rá sem ismertem a csapatomra.


Sényő-Carnifex FC – Putnok FC 4-2 (2-1)

Sényő, 150 néző. V.: Tamási.

Sényő: Gazsi – Bodó, Klepács, Fenyőfalvi, Kristófi (Varga), Lakatos, Szokol, Lizák, Barcsay (Boros), Kapacina V., Márton (Kapacina K.). Edző: Imrő László.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz., Fazekas (Sándor), Zimányi, Csirszki (Tucsa), Katona, Mahalek (Arday), Illés, Nyitrai, Nemes. Edző: Kriston István.

G.: Kapacina V. (2, egyet 11-esből), Lizák, Fazekas (öngól), ill. Mahalek, Tóth Sz. Jók: az egész csapat, ill. Nyisalovits, Mahalek, Csirszki, Zimányi.

Imrő László: – Minden jó ha a vége a jó. Köszönjük a csapat egész évben nyújtott teljesítményét, jó pihenést kívánunk mindenkinek.

Kriston István: – Örök igazság, ha nem rúgod akkor kapod a gólokat. Az eredmény ellenére a játékkal nem volt probléma viszont a helyzetkihasználásunk és az egyéni hibák ma eldöntötték a mérkőzést.


Termálfürdő Tiszaújváros – Diósgyőri VTK tartalék 2-1 (0-0)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Tóth.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Lippai, Gelsi, Pap, Tóth M., Hussein, Orosz M., Bokros, Terdik (Horváth), Kulcsár (Fodor), Bene (Kundrák). Edző: Gerliczki Máté.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka, Tóth (Gönczi), Zsiga, Óvári, Budaházi, Farkas, Gazdag, Orosz M., Ternován (Nagy), Kispál (Csávás). Edző: Vég Csongor.

G.: Gelsi (11-esből), Bene, ill. Óvári (11-esből). Jók: Orosz M., Hussein, Gelsi, Terdik, ill. Ivánka.

Gerliczki Máté: – Nem sziporkáztunk de így is vezetést szerezhettünk volna az első félidőben. A második játékrész elején óriási ziccerünk maradt ki és rá egy percre a vendégek egy tizenegyessel megszerezték a vezetést. Ez felébresztett mindenkit, sebességet váltottunk és egy perc alatt megfordítottuk a mérkőzést teljesen megérdemelten.

Vég Csongor: – Ez a meccs jól keretbe foglalta az egész őszi szezonunkat. Hatvan percig működött az amit elterveztünk, a fiúk fegyelmezettek voltak és jól zárták a pálya tengelyét. Viszont a labdával többet vártam a csapattól, jobban meg kellett volna becsülni azt a mérkőzés bizonyos periódusaiban. A vezetésünk után sajnos jött egy olyan három perces rövidzárlat, amit az egész szezonban dobtunk. Az első kapott gól előtt kétszer kontrázhattunk volna, ehelyett a haza csapat jött el az elpasszolt labdáinkból. A második hazai találat előtt meg mi dobtunk bedobást a saját kapunktól hetven méterre. Idén borzasztó „olcsó” gólokat szeretek ellenünk az ellenfelek. Nem lesz könnyű tavaszunk az biztos.

Az Ózd kizárása miatt a Hatvan szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!