Női NB I.

2019.10.01. 19:30

„Ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk”

A női labdarúgó NB I, 6. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Hungária FC együttesét fogadta.

Diósgyőri VTK – MTK Hungária FC 1-1 (0-0)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Takács.

DVTK: Schildkraut – Balázs, Jáhn, Kiamou, Boros K. – Kostova, Kaldaridou, Vachter, Sandu – Barker, Bradic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

MTK Hungária FC: Szőcs – Papp D., Demeter, Turányi, Csolti – Nagy L., Csányi D., Nagy Á. (Palkovics, 61.), Magyarics (Méry, 73.) – Németh L. (Farádi-Szabó, 88.), Milunovic. Vezetőedző: Cseh András.

Gólszerző: Barker, ill. Palkovics.

Fórizs Sándor: – Akik kilátogattak ma, azok láthatták, hogy ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. A gólunkon kívül volt egy véleményes szituáció is a 16-oson belül. Sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint az MTK, sajnos ezeket nem értékesítettük, így nem tudtuk itthon tartani a három pontot.

Cseh András: – Elégedettek lehetünk az egy ponttal. Nagyon küzdelmes, harcos mérkőzés volt. A Diósgyőr jobban játszott a mai napon, mi önmagunkhoz képest gyengén. Az előző mérkőzéseinken számtalan helyzetet dolgoztunk ki, ez ma nem sikerült, elsősorban azért, mert a DVTK védekezése jól meg volt szervezve. Ettől függetlenül nagyot küzdöttek ma a lányok, úgyhogy gratulálok nekik, és a Diósgyőrnek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!