Jegesmedvék

2019.08.11. 08:30

Büntetőkkel gyakoroltak a Macik

Szlovákiában vívta első idei nyári edzőmérkőzését a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata, amely a szlovák legmagasabb osztályban, a Tipsport Ligában szerepel.

Lejátszotta első idei nyári edzőmérkőzését a Jegesmedvék csapata (illusztráció)

Fotó: Kozma István

A piros-fehérek péntek kora este Nagymihályban korcsolyáztak jégre.

Dukla Michalovce (szlovák)–DVTK Jegesmedvék 5–3 (1–0, 2–2, 2–1)

Nagymihály, 560 néző.

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Szirányi, Dudás, Ritó, Vas (1), Beauvillier 1 – Gőz, Vandane, Beach, Galanisz, Rodman – Ross, Vojtkó, Harrison, Tousignant, Kiss P. (1) – Láda B. 1, Kiss D. 1, Miskolczi (1), Részegh (1), Magosi – Farkas – Rajna. Vezetőedző: Marcel Rodman.

Érdekesség, hogy a két csapat vezetőinek megállapodása alapján – az eredménytől függetlenül – a meccs vége után a gyakorlás kedvéért büntetőket is lőttek, ebben a hazaiak 3–2-re bizonyultak jobbnak.

Marcel Rodman: – Kezdésnek nem volt rossz ez a mostani mérkőzés, de nem hiszem, hogy sokat értünk el, látszik, hogy még mindenen dolgoznunk kell. Az elejétől kezdve nem találtuk a játékunkat, és nagyon sok kiállításunk is volt. A második harmad jobban sikerült, ám a harmadikban ismét alulteljesítettünk. A hétvégén pihenünk egy kicsit, a jövő héttől pedig folytatjuk a megkezdett munkát.

A Jegesmedvék legközelebb augusztus 16-án, pénteken 18 órától a népkerti jégcsarnokban az FTC-Telekom Erste Ligá-s csapatával mérik össze tudásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!