Megyei labdarúgás

2019.06.01. 19:46

„Tanulságos szezon volt!”

A Heves megyei I. osztály, 30. fordulójában győzött a Blase.

Mező László

Füzesabony – Borsodnádasd 2-5 (0-2)

Füzesabony, 50 néző. V.: Darók.

Füzesabony: Bercsény Bálint – Tarnóczi, (Báder) Szeredi, Penti, Füzesi, Kállai, Rézműves, Rostás (Berki), Szabó (Petyus), Gál, Bercsényi Balázs. Edző: Szamosi Zsolt.

BLASE: Tarjányi – Tankó, Papp, Liktor, Konyha (Birinyi), Halász, Szabó, Obbágy, Kriston, Juhász (Antal), Török. Edző: Gyárfás Gábor.

G.: Rézműves, Báder, ill. Konyha, Halász, Juhász, Kriston, Szabó. Jók: Penti, Füzesi, Báder, ill. senki.

Szamosi Zsolt: – Nagyszerű lehetőség volt, hogy a felnőtt csapat helyett játszhattunk egy mérkőzést. Motiváltan és megfelelően álltunk a mérkőzéshez. Véleményem szerint az eredmény nem tükrözi a mérkőzés képét. Hibáinkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta. Helyzeteink alapján akár meg is nyerhettük volna a találkozót.

Gyárfás Gábor: – Gratulálok a bemutatkozó ifistáinknak, illetve Kriston Áronnak élete első felnőtt góljához. Tanulságos szezon volt! Csapatunk jövője azon is múlik, miként hasznosítjuk ezeket a tapasztalatokat. Mindenkinek mindent köszönünk. Viszontlátásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!