Helyi sport

2018.01.24. 14:22

Vízilabda Európa Kupa - FTC: ismerik az MVLC erősségeit

Miskolc - Ferencvárosi részről Varga Zsolt vezetőedző nyilatkozott a Miskolci VLC elleni Európa Kupa csatáról.

Miskolc - Ferencvárosi részről Varga Zsolt vezetőedző nyilatkozott a Miskolci VLC elleni Európa Kupa csatáról.

„Az elődöntő a Miskolc számára már önmagában is egy nagy teljesítmény, biztos kisebb teherrel kell játszaniuk, mint nekünk címvédőként. Jól ismerjük őket, mert már játszottunk két mérkőzést ellenük a Magyar Kupában. Tudjuk az erősségeiket, amelyeket nekünk a játékban semlegesítenünk kell. Az idei szezon egyik nagyon fontos mérkőzése az EK-elődöntő, ráadásul új helyszínen, a Komjádi uszodában fogunk szerepelni” - nyilatkozta Varga Zsolt.

Madaras Norbert, az FTC-PQS Waterpolo csapatkapitánya így látja a miskolciak elleni párharcot: – Az Euro Kupában címvédőként indulunk, idén is el akarjuk hódítani a trófeát. Nem lebecsülve ellenfelünket, de jobb csapat vagyunk, amit két mérkőzésen bizonyítanánk. Ebben a nemzetközi sorozatban, remélem, most indulunk utoljára – jövőre már a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni –, ezért is győzelemmel búcsúznánk az Euro Kupától.

ÉM, FTC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!