Helyi sport

2017.05.19. 23:32

Elszálltak a MEAFC élvonalbeli álmai

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában Veszprémben lépett pályára a Miskolci EAFC az elődöntő 3. mérkőzésén pénteken.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában Veszprémben lépett pályára a Miskolci EAFC az elődöntő 3. mérkőzésén pénteken.

Férfi NB I/B, elődöntő, 3. mérkőzés

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – Miskolci EAFC

80-64 (24-9, 20-19, 15-22, 21-14)

Veszprém, 200 néző. V.: Frányó, Minár, Praksch.

Miskolci EAFC: Drahos (10/6), Szögi (17), Máté (2), Lippai (-), Price (12). Csere: Szojka (4), Galló (8), Takács (6/6), Endrész (2), Kopasz (3), Szepesi (-). Vezetőedző: Bene Szilárd.

Bene Szilárd: – Először is gratulálni kell a Veszprémnek, mert két mérkőzésen is nyertek ellenünk. Megmutatták, hogy nem véletlenül voltak ők a Nyugati csoport bajnokai, sajnos nem sikerült megismételni az első meccs „csodáját”. Az első negyedben enerváltan, pontatlanul játszottunk, ezt követően az egész meccsen csak futottunk az eredmény után. Volt úgy, hogy tízen belülre jöttünk, de ettől több sem fizikálisan, sem fejben nem sikerült. Ismét lett egy sérültünk, Lippai, Pricet pedig kiállították, így ő az Oroszlány ellen nem fog játszani.

Folytatás az Oroszlány ellen

Az egyik fél két sikeréig tartó párharc végeredménye: 2-1, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém javára, így ők játsszák a döntőt a Debreceni EAC-cal. A MEAFC az Oroszlánnyal játszik a 3. helyért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!