Helyi sport

2017.02.17. 14:53

Hazai pályán mutatkozik be Zach Price, a listavezető MEAFC amerikai kosárlabdázója

Miskolc - A 23 éves, 208 cm magas játékos a sokszoros magyar bajnok Budapesti Honvéd ellen lép először pályára miskolci színekben péntek este.

Miskolc - A 23 éves, 208 cm magas játékos a sokszoros magyar bajnok Budapesti Honvéd ellen lép először pályára miskolci színekben péntek este.

Bár a legutóbbi fordulóban mindkét gárda vereséget szenvedett (a MEAFC Debrecenben, a Honvéd a Nyíregyháza ellen), az Egyetemi Körcsarnokot egyre inkább megtöltő miskolci szurkolótábor ismét egy remek mérkőzésre készülhet. A pénteken 18 órakor kezdődő NB I/B csoportos férfi kosárlabda rangadóra a belépés ingyenes!

Férfi NB I/B Keleti csoport, 19. fordulóból előrehozott mérkőzés

Miskolci EAFC – Budapesti Honvéd SE

(Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, péntek, 18.00)

Bene Szilárd, a MEAFC vezetőedzője: – Nagyon fontos mérkőzés következik, hiszen közvetlen riválissal találkozunk az első négybe kerülésért folytatott harcban. Jól ismerjük a Honvédot, amely egy jól felkészített, hajtós gárda. Viszont már az ősszel is megtaláltuk az ellenszerüket, amikor Budapesten tudtunk győzni. Azt gondolom, hazai pályán, a jelenlegi felkészültségünkkel – bár nem lesz könnyű – felül tudunk rajtuk kerekedni. Ezen a meccsen lép először pályára új amerikai játékosunk, Zach Price.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!