Helyi sport

2015.10.22. 11:09

MEAFC: A hazai pálya kötelez

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 3. fordulójában a Salgótarjánt fogadja a Miskolci EAFC csütörtökön délután.

Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 3. fordulójában a Salgótarjánt fogadja a Miskolci EAFC csütörtökön délután.

Férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoport, 3. forduló

Miskolci EAFC – Konecranes-Salgótarjáni KSE (Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, csütörtök, 17.30)

Bene Szilárd, a Miskolci EAFC edzője: – Optimizmusunk töretlen, hiszen hazai pályán játszunk, és ez kötelez minket, azzal együtt is, hogy tisztában vagyunk vele, hogy a csoport egyik legerősebb együttesét láthatjuk vendégül. A salgótarjáni gárda az NB I/B Keleti csoport bajnoki címének egyik várományosa, olyan csapat, amelyik jól erősített a nyáron, ütőképes csapattal rendelkezik, és kiváló felkészítőik vannak a kispadon. A felkészülés során már találkoztunk velük, az a meccs arról emlékezetes, hogy küzdeni tudásból akkor is ötösre vizsgáztak a fiúk, és ennek most is így kell lennie, mert nem adhatjuk oda senkinek a győzelmet, azt legfeljebb nagy csatában lehet tőlünk megszerezni. A múlt heti, Eger elleni idegenbeli bajnokin is volt tartása a csapatnak, olyan erényeket mutattak a fiúk, amelyre lehet építeni, függetlenül attól, hogy azon a mérkőzésen nem sikerült megszerezni a győzelmet. De ez egy másik meccs lesz, amelyen szeretnénk bravúrt elérni. Meg akarjuk nyerni az összecsapást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!