Néptáncantológia

2023.02.21. 13:22

Szinvavölgyiek műsora: „Vess figurát, olyan cifrát”

Az ifjúsági csapat és a prücskök képviselik Miskolcot a fővárosban.

ÉM

Szinvavögyi Néptáncműhely

Fotó: Ádám János

Az idén is meghívást kapott a Néptáncantológiára a Szinvavölgyi Néptáncműhely. Az elismerésnek számító meghívásról Maródi Attila, a néptáncműhely művészeti vezetője ekként számolt be: „Mindig nagy megtiszteltetés, amikor munkánk elismeréseként meghívást kapunk a rendezvényre. Évek óta résztvevői vagyunk ezeknek az eseményeknek, ezért nagyon hálás vagyok a kollégáknak, a fantasztikus gyermek- és ificsapatoknak, a szülőknek a bizalomért és a segítségért! Köszönet mindenkinek, aki részt vesz és támogatja ezeket a tehetséges, és szorgalmas növendékeket!”

Az Ifjúsági Néptáncantológiát március 4-én rendezik az Eiffel Műhelyházban Budapesten. Itt a Szinvavölgyi Ifjúsági Néptáncműhely lép színpadra.

Műsoruk: Boncsérné Szinai Tünde – Maródi Attila: A gagybátori csárdában. A Gyermek Néptáncantológiát március 5-én rendezik szintén az Eiffel Műhelyházban. A Szinvavölgyi Prücskök lépnek színpadra. Műsoruk: Lévai Anita-Maródi Attila: „Vess figurát,olyan cifrát”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában