Rocktoberfest

2022.10.11. 18:00

Széles lesz a merítés zenészekből, előadókból Miskolcon

A Rocktoberfestet 20 éve, 2002-ben rendezte meg először a Miskolci Egyetem Rockwell Klubja.

NHK

Fotó: Szakony Attila

Most hosszú évek kihagyása után ismét megszervezik három napos koncertsorozatot. Idén a valaha volt legszínesebb Rocktoberfest várható, zeneileg és egyéb vonatkozásokban is október 13. és 15. között – ígérik a szervezők.

Ez lesz az első olyan zenei fesztivál a borsodi megyeszékhelyen, ahol három aktuális világsztár is koncertet ad: Minelli, Inna, és Regard. Az első Rocktoberfest-ek fellépői közül idén – a Budapest Park után – itt tér vissza a Quimby és fellép a Kiscsillag is.

Az első napon október 13-án, csütörtökön a nagyszínpadon DJ Atti nyitja a fesztivált és melegíti be a közönséget, a Quimby másfél órás koncertje előtt. Utánuk Willcox következik, őt a Follow The Flow követi a színpadon, majd Bárány Attila, és végül a Margaret Island zárja a sort. Éjjel 11 órától a fesztivál további három fedett helyszínén egészen hajnalig folyamatosan DJ-k és zenei előadók váltják egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában